Το τάμα του Τρύφωνα Σαμαρά και η επάρατη νόσος

Ο τίτλος θα μπορούσε να είναι και «όσο υπάρχουν άνθρωποι». Διαβάστε για το τάμα του Τρύφωνα Σαμαρά.

Μπορεί ο Τρύφωνας Σαμαράς να δείχνει συνέχεια εύχαρος και ευτυχισμένος αλλα όταν κλείσουν οι κάμερες και τα φώτα ο ίδιος ξέρει τι πραγματικά περνά.

Όταν η μητέρα του Τρύφωνα Σαμαρά βρισκόταν στο νοσοκομείο ο διάσημος κομμωτής γνώρισε μια αρκετά νεαρή κοπέλα που πάλευε με την επάρατη νόσο. Οι δυο τους γνωρίστηκαν και ο Τρύφωνας Σαμαράς ανέλαβε τη νοσηλεία της και όλη την περίθαλψή της μετά τον χαμό της μητέρας του. Όλα έβαιναν καλώς με την υγεία της κοπέλας και οι δυο τους είχαν καθημερινή τηλεφωνική επικοινωνία αλλα ξαφνικά η κατάσταση της χειροτέρεψε.

Ο Τρύφων Σαμαράς έχει κάνει το ίδιο τάμα που έκανε πριν δέκα χρόνια για τη μητέρα του και θα περπατήσει γονατιστός μέχρι την εικόνα της Παναγίας στην Αγνούντα στην Επίδαυρο, ζητώντας απο τη Μεγαλόχαρη να βοηθήσει την άτυχη φίλη του.

Διαβάστε για τις σεξουαλικές προτιμήσεις του Τρύφωνα Σαμαρά, τί δήλωσε ο Τρύφωνας Σαμαράς για πλαστική που παραμόρφωσε το πρόσωπό του και δείτε τις θύελλες που προκαλεί ο Τρύφωνας Σαμαράς στο Dancing with the Stars.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι.