Νίκος Γιγουρτάκης: θάνατος, νεκροψία και “ναρκωτικά”

Τι είπε ο πατέρας του Νίκου Γιγουρτάκη για τις φήμες για ναρκωτικά-αναβολικά και το θάνατο του γιου του;

Συγκλόνισαν τα λόγια του συντετριμμένου Τάκη Γιγουρτάκη, του πατέρα του 30χρονου Νίκου Γιγουρτάκη, ο οποίος μίλησε σε γνωστή τηλεοπτική εκπομπή για τον αιφνίδιο θάνατο του πολυαγαπημένου γιου του.

Στην ερώτηση από τι πέθανε ο Νίκος Γιγουρτάκης, ο πατέρας του τόνισε «Ο γιος μου έφυγε καθαρός» θέλοντας να δώσει ένα τέλος στην φημολογία για υπερβολική δόση ναρκωτικών.

Ο Τάκης Γιγουρτάκης μιλώντας στην τηλεοπτική εκπομπή Made in Star ανέφερε χαρακτηριστικά: «Ο Νίκος Γιγουρτάκης είναι ήλιος πια, είναι ηλιακή ενέργεια. Τον Νίκο τον πήρε το σύμπαν, εκεί που ήθελε να πάει. Πιστέψτε με ο Νίκος, έφυγε καθαρός, όπως ήταν. Έκανε αυτό που ήθελε. Έφυγε νέος, όπως ήθελε πάντα! Γεια σας!»

Ανάλογες δηλώσεις έκανε και στην εκπομπή «Μίλα» όπου αναφέρθηκε και στα πορίσματα της νεκροψίας:

«Βγήκε το πόρισμα. Το παιδί δεν είχε… Κάτι σαν ανεύρυσμα, σαν πνευμονικό… Δεν ξέρουμε ακόμη, θα βγουν σε 20 ημέρες… Ήταν καθαρός. Ήταν όλα εντάξει! Ήταν καθαρός από τίποτα! Δεν είχε ούτε ποτά, ούτε ναρκωτικά, ούτε τίποτα. Ο κος Κουτσάφτης, ο ιατροδικαστής, το διαπίστωσε αυτό σήμερα. Έντεκα το πρωί μας ειδοποίησαν και μας το είπαν στο Ασκληπιείο. Το βράδυ ήταν μια χαρά, μέχρι τις τέσσερις το πρωί ήταν μαζί μου και μετά πήγε σπίτι του και κοιμήθηκε. Ούτε από ποτό ήταν, ούτε από ναρκωτικά ήταν, μια χαρά ήταν. Το σύμπαν τον πήρε. Εκεί που ήθελε να πάει, πήγε.»

Η νεκροτομή του Νίκου Γιγουρτάκη πάντως δεν έριξε φως στα αίτια θανάτου του, γι’ αυτό κα αναμένονται οι τοξικολογικές εξετάσεις σε 20 μέρες.

Δείτε τι είπε ο πατέρας του Νίκου Γιγουρτάκη για ναρκωτικά-αναβολικά και άλλες φήμες:

Διαβάστε τα πραγματικά αίτια θανάτου του Νίκου Γιγουρτάκη και από τι πέθανε ο Νίκος Γιγουρτάκης.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε από ποιες σοβαρές ασθένειες πάσχουν οι διάσημοι στην Ελλάδα και τον κόσμο.