Παπουτσάκη-Λαγούτης: με ποιον ήρθαν στα χέρια

Με ποιον πλακώθηκε το νέο ζευγάρι Παπουτσάκη-Λαγούτης; Ποια η αιτία του καυγά και γιατί κατατέθηκε μήνυση εις βάρος τους;

Επεισοδιακή ήταν η βόλτα της Κατερίνας Παπουτσάκη και του Πέτρου Λαγούτη στο κέντρο της Αθήνα. Όλα ξεκίνησαν όταν ένας φωτορεπόρτερ θέλησε να απαθανατίσει το ζευγάρι. Εκείνοι ενοχλήθηκαν και του ζήτησαν να σταματήσει να το φωτογραφίζει, ωστόσο αυτός συνέχισε να τραβάει.

Τα αίματα άναψαν και ακολούθησαν σκηνές ροκ στη μέση του δρόμου. «Εχω καταθέσει μήνυση εναντίον τους για εξύβριση, κλοπή και ξυλοδαρμό» δηλώνει ο φωτορεπόρτερ Μανώλης Μαυρομουστακάκης και περιγράφει από τη δική του οπτική γωνία τι συνέβη:

«Τους περίμενα να βγουν. Μόλις τους είδα, άρχισα να τραβάω. Είχαν ήδη ανέβει στη μηχανή για να φύγουν και όταν με είδαν, αναστατώθηκαν. Μου είπαν να μην τραβήξω, εγώ συνέχισα και τότε ήρθε προς το μέρος μου ο ηθοποιός. Μου ζήτησε το φιλμ. Του εξήγησα ότι δεν μπορώ να το δώσω και του επισήμανα πως εκείνη τη στιγμή η φωτογραφική, που λειτουργεί και ως κάμερα, τραβούσε πλάνα από τη στιγμή. Δεν με άκουσε. Στην προσπάθειά του να πάρει τη μηχανή με έδειρε. Τελικά την πήρε και άρχισε να την κοπανάει με μανία στο πεζοδρόμιο».

Από την άλλη πλευρά, φίλοι του ζευγαριού που ήταν αυτόπτες μάρτυρες στο συμβάν αναφέρουν πως όταν ο φωτορεπόρτερ άρχισε να τους βγάζει φωτογραφίες, οι Λαγούτης και Παπουτσάκη του είπαν να σταματήσει.

Εκείνος όχι μόνο δεν σταμάτησε, αλλά επιτέθηκε φραστικά στον Λαγούτη. Ο τελευταίος του απάντησε και εκεί άναψαν τα αίματα. «Τα παιδιά τού ζήτησαν να μην τραβήξει, αλλά δεν τους έδωσε σημασία. Ακολούθησε έντονο φραστικό επεισόδιο, αλλά ο Πέτρος δεν τον χτύπησε» τονίζει χαρακτηριστικά φίλος του ζευγαριού. Μετά το επεισόδιο ο φωτορεπόρτερ κάλεσε την αστυνομία και κατέθεσε μήνυση εναντίον των ηθοποιών για εξύβριση, κλοπή και ξυλοδαρμό.

Δείτε την Κατερίνα Παπουτσάκη, γυμνή στη Κύπρο.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι.