Νότα Γαβαλά: γιατί συνελήφθη από την αστυνομία

Γιατι συνελήφθη η αδερφή του Λάκη Γαβαλά, από την οικονομική αστυνομία; Τι μπορεί να σημαίνει αυτή η εξέλιξη για τον Λάκη Γαβαλά;

Μετά τον Λάκη Γαβαλά και η αδερφή του στο σκαμνί της Δικαιοσύνης. Η 50χρονη Παναγιώτα (Νότα) Γαβαλά συνελήφθη, καθώς πήγε μόνη της στην Οικονομική Αστυνομία και παραδόθηκε.

Πληροφορίες, από το φιλικό περιβάλλον του Λάκη Γαβαλά αναφέρουν ότι ο σχεδιαστής μόδας αποφυλακίζεται, ωστόσο η «είδηση» δεν επιβεβαιώνεται μέχρι αυτή τη στιγμή.

Σε βάρος της Νότας Γαβαλά, εντεταλμένης συμβούλου δύο εταιρειών που είχαν ως δραστηριότητα τη διακόσμηση εσωτερικών χώρων και την εισαγωγή ρούχων και ενδυμάτων, έχουν βεβαιωθεί χρέη προς το Δημόσιο, που ανέρχονται σε 7.747.017,14 ευρώ.

Αναλυτικότερα η Νότα Γαβαλά, ως εντεταλμένη σύμβουλος εταιρείας διακόσμησης εσωτερικών χώρων, κατά το πρώτο τρίμηνο του 2011 απέδωσε ανακριβώς Φόρο Προστιθέμενης Αξίας Φ.Π.Α. ποσού -145.500,23- ευρώ, ενώ κατά τη διαχειριστική περίοδο του πρώτου διμήνου τρέχοντος έτους δεν απέδωσε Φόρο Μισθωτών Υπηρεσιών (Φ.Μ.Υ.) ποσού -4.282,95- ευρώ.

Επίσης, σε βάρος της Νότας Γαβαλά, ως εντεταλμένης σύμβουλου άλλης εταιρείας που δραστηριοποιούνταν στην εισαγωγή ενδυμάτων και υποδημάτων έχουν βεβαιωθεί χρέη ύψους -7.597.233,96- ευρώ.

Η δικογραφία σχηματίσθηκε από το Τμήμα Φορολογικής Αστυνόμευσης της Οικονομικής Αστυνομίας, και η συλληφθείσα θα οδηγηθεί σήμερα στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών.

Οι κατηγορίες που την βαρύνουν, την αδερφή του Λάκη Γαβαλά συνιστούν αδικήματα κακουργηματικού και πλημμεληματικού χαρακτήρα, τα οποία προβλέπονται στις διατάξεις του άρθρου 25 του Ν. 1882/90, όπως πλέον ισχύει μετά τη τροποποίηση με το άρθρο 3 παρ.1 του Ν.3943/11 «Μη καταβολή χρεών προς το Δημόσιο».

Διαβάστε γιατί ο Λάκης Γαβαλάς καταγγέλει διακριτική μεταχείριση εις βάρος του, στη φυλακή.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι.