Ελεονώρα Μελέτη: Ο άντρας που πήρε την «παρθενιά» της

Ποιος είναι ο άντρας πήρε την “παρθενιά” της Ελεονώρας Μελέτη; Τι αποκάλυψε ο καλεσμένος της Ελεονώρας στην πρωινή Μελέτη;

Καλεσμένος στη «Πρωινή Μελέτη» ήταν ο Ηλίας Λαδάς, ο οποίος μετά από καιρό συνάντησε από κοντά το κορίτσι του, δηλαδή την Ελεονώρα Μελέτη.

Το πρώην ζευγάρι του Dancing with the stars συναντήθηκε στο πλατό της εκπομπής και ήρθε και πλημμυρίστηκε από αναμνήσεις, με τον Ηλία Λαδά να δηλώνει εντυπωσιασμένος από την «μεταμόρφωση» της Ελεονώρας Μελέτη και τη θεαματική αλλαγή στο σώμα της από τον χορό.

Η παρουσιάστρια Ελεονώρα Μελέτη συνεχίζει τον χορό, αλλά απαρνήθηκε το ταίρι της Ηλία Λαδά, αφού κάνει μαθήματα με άλλον. Και κάπου εκεί, ήρθε το σχόλιο από τον πανελίστα Γιώργο. «Της πήρες την παρθενιά, όσο αφορά τον χορό και πήρε φόρα.»

Η Ελεονώρα Μελέτη του ζήτησε να το διευκρινίσει καλά, διότι θα παρεξηγηθούν, ενώ συνέχισαν να ασχολούνται με την παρουσιάστρια και τις επιδόσεις της στο χορό.

Διαβάστε πως «έχασε» η Ελεονώρα Μελέτη τη δουλεία της από τον Περρή και γιατί η Ελεονώρα Μελέτη ξαφνικά σε νοσοκομείο της Ιταλίας.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι.