Whitney Houston: τοξικολογικές εξετάσεις-αποτελέσματα

Από τι πέθανε τελίκά η αγαπημένη τραγουδίστρια Whitney Houston; Διαβάστε ποια είναι τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων.

Η ιατροδικαστική έκθεση βγήκε σε σχέση με το θάνατο της Whitney Houston. Οι τοξικολογικές εξετάσεις “μίλησαν”.

Σύμφωνα με τα όσα δημοσιεύονται από η Whitney Houston πνίγηκε κατά λάθος στην μπανιέρα του ξενοδοχείου της. Πιθανότατα σύμφωνα με τους γιατρούς και την τοξικολογική εξέταση, να υπέστη καρδιακό επεισόδιο μέσα στο μπάνιο και αυτό να προκάλεσε τον πνιγμό της.

Ρόλο όμως στο πρόβλημα της καρδιάς της αγαπημένης Whitney Houston, έπαιξε η χρόνια χρήση κοκαΐνης και άλλων ναρκωτικών. Στον οργανισμό της, σύμφωνα με τις τοξικολογικές εξετάσεις, βρέθηκαν ίχνη κοκαΐνης, μαριχουάνας και συνταγογραφούμενων χαπιών, κυρίως ηρεμιστικών. Σύμφωνα με τον ιατροδικαστή βρέθηκε νερό στους πνεύμονές της κάτι που σημαίνει πως ήταν ζωντανή όταν βρέθηκε κάτω από το νερό.

Επισημαίνεται, δηλαδή,ότι η ποσότητα των ναρκωτικών και των φαρμάκων “δεν ήταν απαραιτήτως θανάσιμη”. Τη μοιραία βραδιά, η Γουίτνει Χιούστον έπαθε καρδιακή προσβολή την ώρα που βρισκόταν στη γεμάτη νερό μπανιέρα του ξενοδοχείου και τελικά πνίγηκε.

Η οικογένεια της Whitney Houston σε ανακοίνωσή της ανέφερε: «Είμαστε πολύ λυπημένοι με τα αποτελέσματα της τοξικολογικής εξέτασης, παρ’ όλα αυτά είμαστε ευγνώμονες που δόθηκε ένα τέλος σε αυτή την ιστορία».

Δείτε τις φωτογραφίες σοκ απο το πτώμα της Whitney Houston.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε από ποιες σοβαρές ασθένειες πάσχουν οι διάσημοι στην Ελλάδα και τον κόσμο.