ΣΟΚ: ποιος πασίγνωστος ηθοποιός ήταν τραβεστί [φωτο]

Σοκ έχουν προκαλέσει οι φωτογραφίες με πασίγνωστο ηθοποιό ντυμένο τραβεστί. Ποιος είναι; Δείτε τις σοκαριστικές φωτογραφίες.

Τον τελευταίο καιρό όλο και πληθαίνουν τα δημοσιεύματα για την αμφιλεγόμενη σεξουαλικότητα του John Travolta. Το πράγμα όμως ξέφυγε εντελώς. Διότι μπορεί να κατηγορήθηκε από άνδρες μασέρ για σεξουαλική παρενόχληση, το κερασάκι όμως στην τούρτα των σκανδάλων που τον αφορούν είναι οι φωτογραφίες που δημοσιεύτηκαν στο National Enquirer και τον δείχνουν ντυμένο τραβεστί.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα της εφημερίδας, οι συγκεκριμένες φωτογραφίες που δείχνουν τον ηθοποιό ντυμένο τραβεστί, δεν είναι από κάποιο γύρισμα, αλλά από ένα πάρτι στο οποίο είχε πάει ο John Travolta το 1997, έξι χρόνια δηλαδή μετά από το γάμο του με την Kelly Preston.

Στις φωτογραφίες αυτές όπου John Travolta είναι ντυμένος τραβεστί, φοράει ξανθιά περούκα, ένα λευκό φόρεμα με καφέ ζώνη, σκουλαρίκια, κολιέ, ενώ διακρίνεται ακόμα και ο στηθόδεσμος που φόρεσε.

Μάλιστα η σκανδαλοθηρική εφημερίδα υποστηρίζει ότι η Kelly Preston είδε και αποείδε με τα απανωτά σκάνδαλα και άφησε στα κρύα του λουτρού τον John Travolta, ζητώντας του διαζύγιο μετά από είκοσι χρόνια κοινής ζωής.

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο John Travolta έχει ντυθεί τραβεστί. Φόρεσε γυναικεία ρούχα ως Edna Turnblad το 2007 στην ταινία «Hairspray» και μπορεί τότε ο ρόλος του να προκαλέσει πολύ γέλιο στους θεατές, οι φωτογραφίες όμως που κυκλοφόρησαν δεν είναι καθόλου αστείες.

Όσον αφορά στους άνδρες που του έκαναν μήνυση για σεξουαλική παρενόχληση, η New York Daily News αναφέρει ότι η νομική ομάδα του John Travolta πρόσφερε στον έναν από αυτούς 125.000 δολάρια για να κρατήσει το στόμα του κλειστό, προσφορά όμως που απορρίφθηκε.

Δείτε τον John Travolta ντυμένο τραβεστί:

Διαβάστε τι απαντά για το σκάνδαλο με τη σεξουαλική παρενόχληση ο John Travolta.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε όλα τα άπλυτα των πολιτικών και τις εξελίξεις για τα μεγάλα σκάνδαλα.