Πανελλήνιες 2012 Φυσική: Νέο αλαλούμ! Νέα ανακοίνωση για το θέμα Γ4

Ποια η νέα ανακοίνωση του Υπουργείου Παιδείας μετά τον σάλο που προκάλεσε η ακύρωση του Θέματος Γ4 της Φυσικής; Πως θα βαθμολογηθεί τελικά το θέμα των Πανελληνίων 2012;

Στροφή 180 μοιρών κάνει το Υπουργείο Παιδείας, μετά τον σάλο που προκάλεσε η ακύρωση του θέματος Γ4 της Φυσικής.

Σε λίγη ώρα το αρμόδιο υπουργείο θα εκδώσει επίσημη ανακοίνωση, βάσει της οποίας το «αμφιλεγόμενο» θέμα Γ4 της Φυσικής στις Πανελλήνιες 2012 θα ληφθεί τελικά υπ’ όψιν, ενώ θα δοθούν ιδιαίτερες οδηγίες προς τους εξεταστές σχετικά με τον τρόπο με τον οποίο θα πραγματοποιηθεί η βαθμολόγηση.

Ουσιαστικά, λοιπόν, το Υπουργείο Παιδείας εισάκουσε την «παράκληση» της Ένωσης Ελλήνων Φυσικών, όπως δημοσιοποιήθηκε νωρίτερα.

Παρεμβαίνοντας στην εκπομπή ο κ. Παναγιώτης Φιλντίσης, α` αντιπρόεδρος της Ένωσης Ελλήνων Φυσικών, κατήγγειλε ότι η Πολιτεία αντιμετώπισε ένα «λάθος», κάνοντας ακόμα ένα μεγαλύτερο «λάθος», το οποίο αδικεί χιλιάδες εξεταζόμενους.

«Οφείλουν να ζητήσουν δημόσια συγγνώμη και πρέπει να πάρουν πίσω την απόφασή τους. Αυτό που θα πρέπει να γίνει είναι να αρθεί η αδικία που έγινε στα παιδιά. Θα πρέπει να ακυρώσουν την εντολή της ακύρωσης του θέματος και να δώσουν σαφείς βαθμολογικές οδηγίες. Αυτή είναι και η απόφαση με την οποία συμφωνεί η κοινή γνώμη» είπε χαρακτηριστικά.

Διαβάστε την ανακοίνωση για θέμα Γ4 της Φυσικής στις Πανελλήνιες 2012.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τις τελευταίες εκτιμήσεις για τις Βάσεις 2023 στις Πανελλήνιες 2023.