Βίκυ Σταμάτη: πώς εμφανίστηκε σε συνάντηση με Τσοχατζόπουλο

Πως εμφανίστηκε στην συνάντηση της με τον σύζυγο της η Βίκυ Σταμάτη; Πόσο κόστιζαν τα ρούχα τα οποία φορούσε;

Εντελώς διαφορετική ήταν η εμφάνιση της Βίκυς Σταμάτη κατά την συνάντησή της με τον σύζυγό της Άκη Τσοχατζόπουλο στις φυλακές Κορυδαλλού. Η κ.α Βίκυ Σταμάτη που όντας εκτός φυλακών φορούσε μαύρα στις εμφανίσεις της στα Δικαστήρια Ευελπίδων, σήμερα επέλεξε χρώμα.

Η Βίκυ Σταμάτη εμφανίστηκε με φόρμα πολύ γνωστής εταιρείας σε έντονο κίτρινο, η τιμή της οποίας είναι 120 ευρώ, πόλο πράσινο μπλουζάκι, της ίδιας εταιρείας των 100 ευρώ και αθλητικά παπούτσια, ειδικά για τζόκιγνκ, σε φούξια χρώμα, το οποίο είναι η τελευταία λέξη της μόδας, γνωστής εταιρείας αθλητικών ειδών, η τιμή των οποίων είναι 110 ευρώ. Το πρόσωπο της κάλυπταν τα μεγάλα μαύρα γυαλιά, τα οποία δεν αποχωρίζεται ποτέ και κοστίζουν 250 ευρώ.

Υπενθυμίζεται ότι στο πρώτο επισκεπτήριο που είχε κάνει στον σύζυγο της στην φυλακή Η Βίκυ Σταμάτη, στις 20 Απριλίου, είχε φορέσει τζιν παντελόνι, τζιν τζάκετ, γκρι t-shirt και τσαντάκι μέσης πασίγνωστης εταιρείας.

Τέλος, η σύζυγος του πρώην υπουργού Βίκυ Σταμάτη φέρεται να είπε «Κράτα με δεν έχω δυνάμεις» όταν ανέβαινε τα σκαλιά των φυλακών καθώς κάνει απεργία πείνας.

Δείτε πόση ώρα ήταν το ραντεβού της Σταμάτη-Τσοχατζόπουλου στον Κορυδαλλό.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε όλα τα άπλυτα των πολιτικών και τις εξελίξεις για τα μεγάλα σκάνδαλα.