Ποια πασίγνωστη ηθοποιός μπλεγμένη σε ροζ σκάνδαλο

Ποια πασίγνωστη και πολύ αγαπημένη ηθοποιός φέρεται να είναι ιερόδουλη και να είναι μπλεγμένη σε ροζ σκάνδαλο;

Σoκ έχουν προκαλέσει πρόσφατα δημοσιεύματα που χαρακτηρίζουν τη Ζανγκ Ζιγί (Zhang Ziyi) “ιερόδουλη πολυτελείας”. Η 33χρονη Κινέζα ηθοποιός είναι μεγάλη σταρ στη χώρα της, ενώ παγκοσμίως έγινε γνωστή μέσα από τον ρόλο της στις ταινίες “Αναμνήσεις μια γκέισας”, “Τίγρης και δράκος” και “Ιπτάμενα στιλέτα”.

Βασικό στοιχείο όλων των αναφορών στα ΜΜΕ αποτελεί η πληροφορία ότι η Ζανγκ Ζιγί έκανε περιουσία “πουλώντας σεξ” σε εύπορους επιχειρηματίες –συμπεριλαμβανομένου και του πάλαι ποτέ ισχυρού Κινέζου πολιτικού Μπο Σιλάι (Bo Xilai). Η ταρίφα της λένε πως ήταν £1 εκατομμύριο (€1,24 εκατομμύρια) το βράδυ.

Η όλη ιστορία ξεκίνησε από άρθρο της κινεζικής ιστοσελίδας με έδρα τις ΗΠΑ Boxun.com σύμφωνα με το οποίο τη Ζανγκ Ζιγί σύστησε στο Σιλάι ένας εκατομμυριούχος κοινός τους φίλος –και διεφθαρμένος πολιτικός- Σου Μινγκ (Xu Ming), ο οποίος με τη σειρά του φέρεται να έχει πάει πολλές φορές με την ιερόδουλη ηθοποιό.

Σύμφωνα με την είδηση που στη συνέχεια αναπαρήγαγε η μεγάλης κυκλοφορίας κινεζική εφημερίδα “Apple Daily” ο Μινγκ ομολόγησε στις αρχές ότι πλήρωσε την Ζανγκ Ζιγί £600.000 (€746.000) την πρώτη φορά που κοιμήθηκε μαζί της το 2007, ενώ αργότερα μεσολάβησε για την πρώτη επαφή της με τον Σιλάι –η οποία λέγεται ότι είχε τουλάχιστον 10 “συνέχειες” μέχρι και το 2011.

Η ίδια η Ζανγκ Ζιγί δηλώνει ότι θα φτάσει στο τέλος της ιστορίας και η αλήθεια θα λάμψει.

Διαβάστε ποιας τραγουδίστριας η αδερφή ιερόδουλη φορέας του Aids.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε όλα τα άπλυτα των πολιτικών και τις εξελίξεις για τα μεγάλα σκάνδαλα.