Παπαχρήστου: 45άρι πιστόλι και “γ@μα τον κωλότουρκο”

Δείτε τη φωτογραφία με το 45άρι πιστόλι και το εθνικιστικό tweet “γ@μα τον κωλότουρκο” που ανέβασε η Βούλα Παπαχρήστου στα social media.

Μπορεί η ίδια να ζήτησε επανειλημμένα δημόσια συγνώμη γράφοντας στο Twitter της ότι δεν έχει «καμία ανάμειξη με τα πολιτικά» αλλά οι φωτογραφίες και τα βίντεο που ανέβαζε λίγες μέρες προκάλεσαν αντιδράσεις. Ειδικότερα, την 18 Ιουλίου, η αποκλεισμένη πλέον από τους Ολυμπιακούς Αγώνες Βούλα Παπαχρήστου είχε ανεβάσει στο Twitter της τη φωτογραφία ενός πιστολιού στο οποίο είχε πάνω χαραγμένη τη φράση «Μολών Λαβέ».

Την Κυριακή 22 Ιουλίου η Βούλα Παπαχρήστου είχε ανεβάσει στο λογαριασμό της ένα βίντεο με τον εύγλωττο τίτλο «γ@μα τον κωλότουρκο» το οποίο απεικονίζει μια αερομαχία ελληνικού μαχητικού με τουρκικό.

Αξίζει να σημειωθεί ότι την Δευτέρα 23 Ιουλίου, την επόμενη του tweet για τους αφρικανούς και τα κουνούπια, η Βούλα Παπαχρήστου έγραψε στο λογαριασμό της:

Έτσι είμαι εγώ.ΓΕΛΑΩ! Δέν είμαι CD ΝΑ ΚΟΛΛΑΩ!!! ΚΙ αν κάνω λάθη ,ΔΕΝ ΚΑΝΩ..REPLAY! Συνεχίζω μπροστά ,ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΤΟ PLAY!!! 🙂

Ενώ το επίμαχο tweet της Βούλας Παπαχρήστου είχε προκαλέσει ποικίλες αντιδράσεις με κάποιους να ζητούν άμεσα τον αποκλεισμό της και άλλους να την υποστηρίζουν δυναμικά.

Δείτε ορισμένες από τις αναρτήσεις της Βούλας Παπαχρήστου στο twitter:

Διαβάστε τον σάλο που προκλήθηκε με το ρατσιστικό σχόλιο της Βούλας Παπαχρήστου.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε όλα τα άπλυτα των πολιτικών και τις εξελίξεις για τα μεγάλα σκάνδαλα.

23 Σχόλια

  1. @Στέλιος

    Χωρίς να υποτιμώ το λόγο σου και τις ευαισθησίες σου, και συμφωνώντας στα περισσότερα παραθέτω κάποιες σκέψεις μου.

    Γράφεις: “η κατάσταση στην Ελλάδα αυτή την εποχή είναι πρόσφορο έδαφος γιά προπαγάνδα.”
    Για ποιά προπαγάνδα? Η αγανάκτηση τροφοδοτείται όχι από ανέκδοτα αλλά από εξωθεσμικά κέντρα, την προγραμματισμένη εγκληματική σύμπραξη των κυβερνήσεων μας και κάποια αφελή και μη δεξιά ή αριστερά ιερατεία που χωρίς να προσφέρουν καμία εναλλακτική λύση, μεταλλάσουν τη χώρα σε νέα αποικία, σε ένα μόρφωμα, στο όνομα της “Νέας Τάξης” πραγμάτων και της Παγκοσμιοποίησης. Η αθρόα εισβολή λαθρομεταναστών όπου συν τοις άλλοις προέρχονται από χώρες όπου η ζωή δεν έχει μεγάλη αξία και με μηδαμινές αντιστάσεις μετουσιώνεται σε στρατό κατοχής σε ένα είδος προγεφυρώματος, που άθελά του αν θες εξυπηρετεί άλλους σκοπούς.

    Ερωτήματα όπως πόσους λαθρομετανάστες μπορείς να δεχθείς, αν πρέπει να μπει ποσόστωση όπως και στην υπόλοιπη Ευρώπη, φύλαξη των συνόρων, αποτελεί ένα είδος ταμπού επιφέροντας την μήνιν των Highlanders “προοδευτικών”.

    «κι’ εμείς ήμασταν μετανάστες» Κάρολος Παπούλιας. Τι τραγική ειρωνία!
    «Ευχαριστώ εκείνους που επιλέγουν την Ελλάδα, για να ζήσουν μαζί μας και αγωνιστούν για μια καλύτερη κοινωνία…». Προκόπης Παυλόπουλος ο ανεκδιήγητος
    «Να ή Θα σταματήσουμε τον πόλεμο στο Αφγανιστάν» Κάποιος Bλάκας των συνιστωσών προσκεκλημένος σε εκπομπή. (Υπάρχει στο Youtube).

    Η Ελλάδα δεν έχει την έκταση της Γερμανίας, Αυστραλίας ή Καναδά. Ούτε ήταν αποικιοκρατική ούτε έχει κατασφάξει λαούς όπως κάποιοι Πόντιοι Πιλάτοι Εταίροι μας και μη, για να πληρώνει τα δεινά που προκάλεσε. Ούτε χρειάζεται πιστοποιητικά ανθρωπισμού γιατί έχει αποδείξει ανθρωπιστικά την συμπαράστασή της σε δοκιμαζόμενους λαούς πολλάκις.

    Είναι τόσα τα προβλήματα και τα παιχνίδια που παίζονται για να δυιλίζουμε τον κώνωπα. Για την παράνομη προώθηση που γίνεται κυρίως μέσω Τουρκίας, “Με την Ελλάδα δεν χρειάζεται να κάνουμε πόλεμο. Αρκεί να στείλουμε μερικά εκατομμύρια μουσουλμάνους και θα την αλώσουμε” (Τουργκούτ Οζάλ) είναι τυχαίο? Για το θέμα της Θράκης και το τι παίζεται. Δεν ξέρω αν διάβασες για το Γενικό Προξενείο, για την επιστολή της «Συμβουλευτικής Επιτροπής Τουρκικής Μειονότητας της Δυτικής Θράκης» προς το υπουργείο Παιδείας απαιτώντας να αλλάξει το κεφάλαιο του βιβλίου ιστορίας ΣΤ’ Δημοτικού για τη Μικρασιατική Καταστροφή και αντί για «σφαγές χριστιανών και λεηλασίες από Τούρκους» να επιστρέψουμε στο… συνωστισμό της Σμύρνης.

    Νομίζω ότι πρέπει να προβληματισθούμε πρωτίστως με τα καυτά ζητήματα. Επειδή ενημερώνομαι από το διδύκτιο καθημερινά (μιάς και αναγκάστηκα και εγώ με τη σειρά μου να εγκαταλείψω τη γλυκειά μου πατρίδα – βρίσκομαι στην Γερμανία ένα χρόνο περίπου – αφήνοντας πίσω την ζωή μου, γιατί δεν είμαι και κανένα παιδαρέλι) θα σου πρότεινα να διαβάσεις για την κόντρα Τσακνή-Δρογώση με θέμα τον αποκλεισμό της Παπαχρήστου.

    http://www.cosmo.gr/Entertainment/Mousiki/Eidiseis/h-politismenh-kontra-dionush-tsaknh-kai-stathh-drogwsh-synexizetai.1876962.html

  2. @Κώστας

    Άσε φίλε μου, την ξέρω την ιστορία του Κούνδουρου, κι έχω διαβάσει κι άλλες παρόμοιες που σε κάνουν ν’ ανατριχιάζεις. Τέτοια κτηνωδία! Έχεις δίκιο, όπως και άλλοι που αρχίζουν και ξεσηκώνονται (πρώτα με λόγια), το καταλαβαίνω απόλυτα. Αυτή είναι η στιγμή, η εποχή αν θέλεις, που πρέπει όλοι ενωμένοι να κρατήσουμε σώας τας φρένας.
    Είναι πολύ πιό εύκολο (και βολικό πολλές φορές) να μην κάνουμε διαχωρισμούς και καταλαβαίνω επίσης απόλυτα που λες ότι η 80χρονη που της έφαγε δεν μπορεί να τους κάνει. Κι έτσι είναι. Αλλά τουλάχιστον εμείς οι υπόλοιποι ας προσπαθήσουμε να διαχωρίζουμε τους ανθρώπους όποτε μπορούμε, στο κάτω-κάτω εγκληματίες υπήρχαν και θα υπάρχουν πάντα και παντού.
    Το μένος έχει γιγαντωθεί όπως σωστά λες και αυτό είναι που φοβάμαι. Η ιστορία μας έχει δείξει τί ακολουθεί σε παρόμοιες περιπτώσεις και δεν θα ΄θελα η χώρα μου και οι άνθρωποί της να ζήσουν (πιό) φρικτές καταστάσεις. Προτείνω κάποια λύση; Όχι, μακάρι να μπορούσα. Το μόνο που μπορώ να κάνω είναι να μην αφήσω το μυαλό μου να κατρακυλήσει παρασυρόμενο από αληθινές αλλά και από παρατραβηγμένες ιστορίες που ακούω και βλέπω. Δυστυχώς η κατάσταση στην Ελλάδα αυτή την εποχή είναι πρόσφορο έδαφος γιά προπαγάνδα. Και επίσης δυστυχώς, εξαιτίας της κρίσιμης και υπερευαίσθητης κατάστασης, όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά και στον περισσότερο κόσμο δυτικού πολιτισμού και μή, πρέπει να προσέχουμε τί λέμε και πως πράττουμε. Δεν είναι η εποχή που γελούσαμε αθώα με τα ανέκδοτα των ποντίων, ζούμε σε τελείως διαφορετική εποχή με διαφορετικές συγκυρίες και δεν μπορούμε πιά να υποκρινόμαστε ότι δεν συμβαίνει τίποτα αν πούμε και μιά χοντράδα.
    Δεν είναι νομίζω καθόλου εξωφρενική μία έκκληση γιά μετριοπάθεια και κάποια πνευματική προσπάθεια. Προς Θεού, δεν το λέω γιά σένα, δεν νομίζω ότι είσαι άνθρωπος που δεν σκέφτεται, αλλά υπάρχουν σίγουρα πολλοί που παρασύρονται – η εύκολη λύση.
    Εύχομαι το καλύτερο γιά το μέλλον όλων μας.

  3. @ στελιος

    Μπορεί να μην σου ζητήθηκαν χαρτιά υγείας πάντως πήγες μετανάστης νόμιμα και δεν πέρασες παράνομα τα σύνορα της χώρας που ζεις, ούτε κατοικείς εκεί παράνομα παρασιτώντας εις βάρος του νόμιμου πληθυσμού.
    Ούτε κι εγώ έχω διάθεση να έρχομαι σε αντιπαραθέσεις αλλά χωρίς παρεξήγηση αν ζούσα κι εγώ στο εξωτερικό και έβλεπα εκ του ασφαλούς την όλη αυτή κατασταση στην Ελλάδα πιθανόν να είχα κι εγώ τις ίδιες ανθρωπιστικές αντιλήψεις με σένα. Επειδή δεν μένω στο εξωτερικό όμως αλλά ζω Αθήνα και μάλιστα κέντρο και βλέπω τα πράγματα εκ των έσω επέτρεψε μου να έχω διαφορετική άποψη μιας και βιώνω κι εγώ όπως κι όλοι οι Έλληνες κάτοικοι του κέντρου (και όχι μόνο) την τρομοκρατία των γκέτο των λαθρομεταναστών καθημερινά.
    Όσο για τις ασθένειες που μεταφέρουν δεν αποτελεί δική μου άποψη, είναι κάτι το αποδεδειγμένο. Σύμφωνα με το “Ευρωπαικό Κέντρο για την πρόληψη και τον έλεγχο νοσημάτων”(ΕCDC) η πλειονότητα (84,44%) των λαθρομεταναστών που πιάστηκαν να μπαίνουν παράνομα από τον Έβρο το 2010 πάσχει από ελονοσία, 1 στους 2 (47%) από φυματίωση, το 35,29% είναι φορείς υπατίτιδας Β και το 60% διαγιγνώσκονται με τυφοειδή πυρετό όπως επίσης και μεταδιδόμενες δερματικές ασθένειες όπως ψώρα. Άυτά είναι επίσημα στοιχεία που έχουν δημοσιευτεί και μπορείς να τα βρεις στο διαδύκτιο για να πειστείς και να μην θεωρείς πως υποτιμάται η νοημοσύνη σου.
    Επίσης οι χώρες της ΕΕ δέχονται ένα ποσοστό μετανάστευσης (νόμιμης φυσικά) μέχρι 4% του συνολικού πληθισμού. Στην Ελλάδα, σύμφωνα με επίσημες έρευνες του ΟΗΕ σε λιγότερο από μία δεκαετία αν οι λαθρομετανάστες εισέρχονται με τον ίδιο ρυθμό, οι Έλληνες θα είμαστε πλέον μειονότητα στην ίδια μας τη χώρα. Τώρα αν εσύ από ανθρωπιστικής άποψης θεωρείς πως πρέπει να παραμείνουν όλοι εδώ, μιας και μπορεί να έχουν περάσει τα πάνδεινα όπως λες, μάλλον πάλι θα μιλάς εκ του ασφαλούς, μιας και εσύ δεν θα ζεις στην Ελλάδα αλλά σε μία χώρα του εξωτερικού ανεπειρέαστος από την όλη κατάσταση.
    Το σχόλιο για την ελευθερία του λόγου που στην Ελλάδα είναι προνόμιο αριστερών ψευτο-φιλελεύθερων αναφερόταν στο σχόλιο του Κώστα περί Τατσόπουλου και Ρεπούση και όχι σε σένα. Όμως αφού λείπεις από το ’90 τα πράγματα σίγουρα δεν είναι όπως τα άφησες. Και κατανοώ τις απόψεις σου μιας και δεν έχεις ιδέα πως είναι η Ελλάδα σήμερα και πως το κέντρο της Αθήνας μοιάζει πλέον περισσότερο με την Καμπούλ παρά με κέντρο ευρωπαικής χώρας. Μάλλον με θεωρείς υπερβολικό αλλά αν ποτέ έρθεις να ζήσεις Ελλάδα πίστεψε με, θα με θυμηθείς.

  4. @στέλιος

    Αντιγράφω τον Νίκο Κούνδουρο (τον ξέρεις σίγουρα και μπορείς να το τσεκάρεις).”… Το γεγονός με έκανε να δω την πραγματικότητα. Είχα μια ανόητη ευαισθησία και γενναιοδωρία με την είσοδο ή μάλλον την εισβολή των ξένων στην Ελλάδα. Έλεγα ότι της…. ίδια γης παιδιά είμαστε, να μπει ο κόσμος στην Ελλάδα, να ευφρανθεί, να νιώσει ασφάλεια, να φάει, να πιει ελληνικό νερό. Ε, από την ώρα του περιστατικού τέρμα όλες αυτές οι εφηβικές μαλακίες. Τέσσερα κτήνη, 4 βάρβαροι που ούρλιαζαν και βρωμούσαν και φορούσαν μάσκες με έκαναν να δω την πραγματικότητα…Εκείνο το “μην τον κρατάς, πνίξ’ τον τον πούστη” που φώναζε ο μόνος που άκουσα να μιλάει τσάτρα- πάτρα ελληνικά,…τι το θέλανε;”
    Ποιος θα χαρακτηρίσει και τον (μαχητή του ΕΑΜ) Κούνδουρο ρατσιστή και ακροδεξιό;

    Η αποκτήνωση βρίσκεται μέσα στο 52% των δραστών ανθρωποκτονιών με κίνητρο τη ληστεία από αλλοδαπούς σύμφωνα με το Υπ. Δημόσιας Τάξης για το πρώτο πεντάμηνο του 2012 απ΄ότι έχω διαβάσει. (Πιστεύω να παρακολουθείς τα τεκταινόμενα στην πατρίδα). Δεν πιστεύω Έλληνες μετανάστες να δρουν ή να έδρασαν με τέτοια θηριώδη εγκληματικότητα. Πρέζα, πορνεία, βιασμοί, ληστείες, δουλεμπορία, φόνοι. Ούτε πιστεύω οι Έλληνες του εξωτερικού να κάνουν παρεμπόριο (εκτιμάται ότι ανέρχεται στα 20 δισ. ευρώ. Ινστ. του Εμπορίου και Υπηρεσιών (ΙΝΕΜΥ) και την Εθν. Συνομοσπ. Ελλ. Εμπορίου (ΕΣΕΕ)).
    Οι “politically correct” λογοκριτές βέβαια μιλάνε για “μικροπαραβατικότητα”. Και γιατί να μην είναι μικροπαραβατικότητα αυτό που έκανε ένα 20χρονο?
    Η Ελληνική κοινωνία δεν είχε ποτέ πρόβλημα ούτε με τους Φιλιππινέζους ούτε με τους Αρμένιους παλαιότερα, ούτε με τους Πολωνούς, Κινέζους, Αιγυπτίους. Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου ότι τους ανθρώπους πρέπει να τους κρίνουμε ως άτομα αλλά είναι κομμάτι δύσκολο να κάνει τον διαχωρισμό η 80χρονη που της κάνουν τα μούτρα κιμά για 50 και 100 ευρώ ή η οικογένεια που της σφάξανε τον πατέρα για μία βιντεοκάμερα.
    Πιστεύω ότι υπάρχουν και κάποια όρια, και αυτά έχουν εξαντληθεί με αποτέλεσμα την γιγάντωση του μένους έναντι των παρανόμων αλλοδαπών αλλά και του μίσους που καλλιεργείται ανάμεσα στους Έλληνες. Και αυτό είναι φρικτό.

  5. @ Lars

    Λυπάμαι που θα σε απογοητεύσω, αλλά ούτε εγώ ούτε κανένας άλλος που ξέρω είχαμε χαρτιά υγείας όταν μεταναστεύσαμε. Και ούτε ζητηθήκαμε από το εξωτερικό σε καμμία περισσευόμενη θέση. Δεν έφυγα από την Ελλάδα το ’60, έφυγα το ’90, όταν υπήρχε ήδη μεγάλο πρόβλημα ανεργείας στην χώρα που πήγα. Αλλά όπως οι περισσότεροι μετανάστες, έκανα ό,τι καλύτερο γιά να επιζήσω εγώ και η οικογένειά μου.
    Φυσικά και καταλαβαίνω το πρόβλημα της παράνομης μετανάστευσης! Αλλά το να λέμε ότι οι μετανάστες κουβαλούν αρρώστειες, είναι προσβλητικό όχι μόνο στους μετανάστες τους ίδιους αλλά και στην δική μας νοημοσύνη. Αν τυχόν 2, 10, 500, 1000 μετανάστες είχαν όντως μεταδοτικές αρρώστειες (που δεν το νομίζω), αυτό δεν σημαίνει ότι όλοι όσοι περνούν τα σύνορα μεταδίνουν ασθένειες στους Έλληνες.
    Τέλος πάντων, δεν είμαι εδώ γιά να διαφωνίσω με κανέναν, απλά ήθελα να επισημάνω ότι τους ανθρώπους πρέπει να τους κρίνουμε ως άτομα και όχι να τους βάζουμε όλους μαζί στο ίδιο καζάνι. Όλοι έχουν την δική τους προσωπική ιστορία και είναι ανήθικο να λέμε ότι ο τάδε παράνομος μετανάστης (ο οποίος μπορεί να έχει περάσει τα πάνδεινα) είναι τριτοκοσμικός, κουβαλάει μεταδοτικές αρρώστειες, οπότε ας γελάσουμε εις βάρος του.
    Από πότε έγινε η αίσθηση ανθρωπιάς προνόμιο αριστερών ψευτοφιλελεύθερων, δεν ξέρω. Ίσως λείπω καιρό από την Ελλάδα και τα πράγματα δεν είναι πιά όπως τα άφησα… Εκτός κι αν ελευθερία λόγου σημαίνει να αποκτηνωθούμε όλοι και να αστειευόμαστε ο ένας με τα παθήματα του άλλου.

  6. @ Kώστας

    Συμφωνώ απολύτως. Σ’αυτή τη χώρα η ελευθερία του λόγου είναι προνόμιο αριστερών ψευτο-φιλελεύθερων απ’ότι φαίνεται.

  7. @ στελιος

    Το να συγκρίνεις τις ελληνικές οικογένειες που έφυγαν σε χώρες του εξωτερικού ΝΟΜΙΜΑ, με χαρτιά υγείας και όλα τα απαραίτητα έγγραφα επειδή ζητήθηκαν από κάποιες χώρες που είχαν περισευόμενες θέσεις εργασίας ως εργατικό δυναμικό, με τους τριτοκοσμικούς μετανάστες που εισέρχονται καθημερινά κατά εκατοντάδες ΠΑΡΑΝΟΜΑ από τα σύνορα, επαναφέροντας στη χώρα ασθένειες που είχαν εξαφανησθεί εδώ και μία 50ετία και χωρίς να έχουν ζητηθεί ποτέ από το ελληνικό κράτος μιας και η Ελλάδα πάντα είχε πρόβλημα ανεργίας, είναι τουλάχιστον προσβλητικό για τους Έλληνες.

  8. @ Lars

    Ο Τασόπουλος έχει το δικαίωμα να γράφει πως ο Κολοκοτρώνης είχε γκόμενο Τούρκο, η Ρεπούση να αλλοιώνει την ιστορική αλήθεια. Που ήταν αυτοί οι “ευαισθητοποιημένοι” να τους κριτικάρουν και καταδικάσουν? Με Σταλινικό τρόπο αν μη τι άλλο, με ιδεοληψίες και υποκρισία για το συγκεκριμένο αστείο, που αν θες μπορεί να είναι και βλακώδες, καταδικάζουν ένα άτομο. Το άλλο δε βρίσκεται στις γενικεύσεις και στις “ταμπέλλες”. Όποιος διαφωνεί είναι φασίστας, ρατσιστής, ΧΑ και άλλα.
    Ανέκδοτα και αστεία λέγονταν ανέκαθεν. Ο ένας λαός για τον άλλο, οι Γερμανοί για τους Πολωνούς και το αντίθετο, οι Πόντιοι, οι Σκωτσέζοι οι Εβραίοι…

  9. @ Κώστας

    Μην το γελάς καθόλου φίλε μου. Έτσι όπως έχουμε καταντήσει δεν το θεωρώ καθόλου απίθανο να συμβει κι αυτό κάποια στιγμη στο καθεστώς αριστερής λογοκρισίας που ζούμε.

  10. Αν θέλετε να πάει η Παπαχρήστου ν’ αγωνιστεί, να το κάνει κάτω απ’ τη σημαία της χρυσής αυγής, όχι της Ελλάδας! Αυτή η κοπέλα δεν αντιπροσωπεύει τους Έλληνες. Είναι στο χέρι όλων μας να εκπαιδεύσουμε σωστά τα παιδιά μας. Ο “ξένος” ή ο “μαύρος” δεν είναι αναγκαστικά εγκληματίας ή απόβρασμα. Κι εγώ “ξένος” είμαι εδώ που ζω, εκτός Ελλάδας, κι αυτό μ’ έκανε ακόμα πιό ευαισθητοποιημένο σε τέτοια θέματα. Δεν θα ήθελα τα παιδιά μου να τα κλωτσήσει ο κάθε ντόπιος ρατσιστής. Έχετε συνειδητοποιήσει πόσοι Έλληνες είμαστε στο εξωτερικό; Ντροπή σας όσοι υποστηρίζετε τέτοιες γελοιότητες τύπου σχολίων της Παπαχρήστου, κι αποδοκιμάζετε όσους φέρουν αντίθετη γνώμη με βλακώδη σχόλια ότι δήθεν είναι αναρχοκομμουνιστές. Ντροπή σας!

  11. Ρε συ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΕ και λοιποί ΑΘΑΝΑΤΟΙ, ΕΟΙτες κ.λ.π., Η Παπαχρήστου τραγουδούσε και τα κάτωθι: Θα παω εκεί στην αραπιά (ΤΣΙΤΣΑΝΗΣ) Ο Αράπης (Δημοτικό Β. Αιγαίου) Ο μαύρος ο αράπης ο ταμ ταμ ταμ (ΖΑΜΠΕΤΑΣ) Ο Ουίλι ο μαύρος θερμαστής (ΝΙΚΟΣ ΚΑΒΒΑΔΙΑΣ) Αράπ ζεϊμπέκικο (ΜΑΡΚΟΣ) Το πείσμα σου τ’ αράπικο (ΜΑΡΚΟΣ) Τα μάτια σου τ’ αράπικα (ΜΑΡΚΟΣ) Επίσης έλαβε μέρος στο Καρναβαλικό δρώμενο ΑΡΑΠΗΔΕΣ στη Μακεδονία. ΝΑ ΑΠΟΒΛΗΘΕΙ ΔΙΑ ΠΑΝΤΟΣ!

  12. Ας πρόσεχε τι λέει για να μην αποκλειστεί. Επέλεξε τη ρατσιστική προπαγάνδα και αποκλείστικε. Γιατί διαμαρτύρονται κάποιοι; Ο καθένας είναι υπεύθυνος των πράξεών του.

  13. Τα φασιστάκια δεν έχουν καμία θέση στους Ολυμπιακούς Αγώνες. Καλά της έκαναν. Ουστ!

  14. Σωστά τα είπε η κοπέλα.αλλά θα έπρεπε αυτοί οι κύριοι που της απαγόρεψαν να πάρει μέρος να.γίνουν πρώτα ΈΛΛΗΝΕΣ και να μάθουν να είναι υπερήφανοι.αυτά βλέπουν και οι ξένοι και νομίζουν πως είναι το τσιφλίκι τους.αι στα κομμάτια πια.τους.βαρεθηκαμε

  15. ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΧΕΤΕ ΜΕΝΟΥΝ ΑΤΙΜΩΡΗΤΑ Κ ΒΡΗΚΑΤΕ ΝΑ ΕΞΑΝΤΛΗΣΕΤΕ ΟΛΗ ΣΑΣ ΤΗΝ ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ ΣΕ ΕΝΑ ΑΣΤΕΙΟ ΠΟΥ ΑΝΕΒΑΣΕ ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ !!!

  16. Eπειδή κάποιοι φαίνεται οτι είναι ανενημέρωτοι ή σκόπιμα διαστρεβλώνουν την αλήθεια έχοντας γνώμη μην έχοντας γνώση,ο τίτλος του βίντεο με την αερομαχία ΔΕΝ είναι δημιούργημα της Βούλας Παπαχρήστου,υπάρχει αναρτημένο εδώ και τετραετία στο Youtube και ο τίτλος ”γ@μα το κωλοτουρκο” οφείλεται στο δημιουργό του βίντεο .Και με συγχωρείτε πολύ,απο πότε ένας αθλητής οφείλει να αποδέχεται τη παραβίαση των συνόρων της χώρας του απο κάθε εισβολέα και την απειλή της ασφάλειας της χώρας του?Για το 45άρι δε γνωρίζω,αλλά αναλογικά κι αυτή η ”πληροφορία” θέλει εξακρίβωση….

  17. Αγράμματοι άνθρωποι οι ολυμπιακοί αγώνες του Σεντ Λουις το 1904 είχαν ξεχωριστούς αγώνες για τους μαύρους. Ποια ολυμπιακά ιδεώδη μας πουλάνε. Όλα για την ντόπα και τα φράγκα γίνονται.

    http://www.dailymail.co.uk/news/article-2171686/The-Savages-Olympics-Its-shameful-stain-history–pygmies-cannibals-tribesmen-forced-compete-1904-Games-order-prove-white-supremacy.html

  18. Den tein epiasan ntoparismenei gia na tein apokleisoun, an aftoi pou tein apekleisan den einai xounta, prepei na deimosiefsoun poion kanonismo teis Olymbiakeis epitropeis parevei.

  19. Σ’αυτή τη χώρα όσοι αγαπούν την πατρίδα τους είναι φασίστες και ρατσιστές. Δεν πρέπει να αντιδράς για τις ορδές λαθρομεταναστών που εισέρχονται καθημερινά στην χώρα και ζουν εις βάρος του ελληνικού λαού γιατί τότε είσαι φασίστας και ρατσιστής και θα τιμωρηθείς γι’αυτό. Την ίδια ώρα βέβαια κάτι Βαλλιανάτοι, Τ(σ)ατσόπουλοι και Ρεπούσηδες ζούν ανενόχλητοι κάνοντας την ανθελληνική τους προπαγάνδα ελεύθερα και με το νόμο αφού κάποιοι από αυτούς είναι και εκλεγμένοι βουλευτές. Αυτό λέγεται κατάντια.

  20. ΜΠΡΑΒΟ ΒΟΥΛΑ ΜΗΝ ΑΚΟΥΣ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΧΩΡΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΚΑΙ ΜΗ ΖΗΤΑΣ ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΠΟ ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΑΞΙΖΟΥΝ.ΕΙΣΑΙ ΓΝΗΣΙΑ ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟΥΣ ΤΡΟΜΑΖΕΙ

  21. ΑΝ Η ΒΟΥΛΑ ΠΑΠΑΧΡΗΣΤΟΥ έγραφε ότι ο Κολωκοτρώνης είχε γκόμενο φυσικά και θα είχε χιούμορ και θα γινόταν ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΤΗΣ ΔΗΜΑΡ….

Comments are closed.

Οι προσφορές συνεχίζονται. Δείτε 12+1 online καταστήματα με μεγάλες προσφορές:

  1. Public
  2. Κωτσόβολος
  3. E-shop
  4. ΑΒ Βασιλόπουλος
  5. e-Fresh.gr
  6. Μουστάκας
  7. DPAM
  8. Prince Oliver
  9. Funky Buddha
  10. Cosmos Sport
  11. Celestino
  12. Allazorevma.gr
  13. Aegean airlines