Ποιος για Madonna: “Είναι μια φτηνή στριπτιτζού”

Ποιος πασίγνωστος μουσικός τα έβαλε με την Madonna και είπε πως είναι μια “φθηνή στριπτιτζού”; Για ποιο λόγο το είπε αυτό για την Madonna o δημοφιλής τραγουδιστής;

Ο Elton John τα έβαλε με τη βασίλισσα της ποπ Madonna . Ο δημοφιλής τραγουδιστής Elton John αποκάλεσε την Madonna ως “φτηνή στριπτιτζού”και αυτό λόγω των πρόσφατων εμφανίσεων της σε συναυλίες της .

Ο τραγουδιστής τα έβαλε με την Madonna γιατί είχε συμπεριφερθεί άσχημα στη νονά του γιου του, Zachery και καλή του φίλη Lady Gaga.

Ο Elton John τόνισε ότι η Madonna έχει καταντήσει εφιάλτης, ενώ υπογράμμισε ότι η καριέρα της έχει πλέον τελειώσει.

«Η καριέρα της έχει τελειώσει. Η περιοδεία της ήταν μια καταστροφή και το show της πρόστυχο. Αν σκεφτόταν λογικά, θα είχε κάνει έναν ακόμη δίσκο σαν το “Ray Of Light” και θα έμενε μακριά από τη σκηνή. Θα ήταν απλά μια μεγάλη ποπ τραγουδίστρια με τρομερές επιτυχίες, κάτι που ξέρει να κάνει εξαιρετικά καλά», είπε χαρακτηριστικά.

«Κάτι τέτοιο δεν της ήταν αρκετό… Έπρεπε να αποδείξει στη σκηνή ότι μοιάζει με μια γ*****νη φτηνή στριπτιτζού, ενώ από την άλλη κατακρίνει τη Gaga», συμπλήρωσε ο βρετανός μουσικός Elton John.

Η Madonna έχει μιλήσει στο παρελθόν υποτιμητικά για την Lady Gaga,λέγοντας ότι έκλεψε τη μουσική του “Express Yourself” για το “Born This Way”.

Η Madonna στη διάρκεια της περιοδείας της αναφέρθηκε στη συγκεκριμένη διαμάχη με έναν ιδιαίτερο τρόπο: προς το τέλος της ερμηνείας του “Express Yourself”, αναφέρει ορισμένους στίχους του “Born This Way” προτού περάσει στο επόμενο τραγούδι της.

Σημειώνεται ότι αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ο Elton John έχει μιλήσει υποτιμητικά για τη Madonna, καθώς στο παρελθόν την έχει κατηγορήσει ότι δεν τραγουδάει live αλλά απλώς κουνάει τα χείλια της.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι.