#

Ποιο λιμάνι της Ελλάδας το δεύτερο καλύτερο στον κόσμο

Ποιο λιμάνι της Ελλάδας ήρθε στην δεύτερη θέση ως το καλύτερο του κόσμου μετά το λιμάνι της Νέας Υόρκης;

Μετά το ελληνικό ξενοδοχείο που είναι το πρώτο κόσμο, τη δεύτερη θέση μετά τη Νέα Υόρκη κατέκτησε το λιμάνι του Ηρακλείου, ως το καλύτερο λιμάνι κρουαζιέρας στον κόσμο, στο πλαίσιο της έκθεσης κρουαζιέρας «Seatrade Med 2012».

Στην έκθεση κορυαζιέρας δίνεται κάθε φορά το βραβείο για το «Λιμάνι της Χρονιάς 2012 (Port of the Year 2012)», στην οποία έκθεση την δεύτερη θέση πήρε το λιμάνι Ηρακλείου.

Οι καινοτομίες που έθεσε φέτος σε εφαρμογή και η πρωτοποριακή διαδικασία του Home Port που υλοποιεί σε συνεργασία με τη μεγαλύτερη εταιρία κρουαζιέρας στην Ευρώπη «Costa Crociere» και τον κρατικό αερολιμένα Ηρακλείου «Ν. Καζαντζάκης», αποτέλεσαν τους βασικούς άξονες που ενίσχυσαν τη θέση του λιμανιού στο Ηράκλειο και ξεχώρισε ανάμεσα σε 70 λιμάνια,

Στην πρώτη θέση βρέθηκε το λιμάνι της Νέας Υόρκης και στην τρίτη θέση βρέθηκε το λιμάνι της Καρθαγένης. Το βραβείο παρέλαβε ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος τού Οργανισμού Λιμένος Ηρακλείου, Γιάννης Μπρας,δηλώνοντας ότι «η Ελλάδα μπορεί ακόμα και σε αυτή τη δύσκολη περίοδο, να έχει θετικά νέα που όλοι να είναι υπερήφανοι. Με σκληρή δουλειά, στρατηγικό προγραμματισμό και μικρά στοχευμένα βήματα, τα καταφέραμε».

Δείτε πού βρίσκεται το ακριβότερο δωμάτιο στον κόσμο.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι!