Ποιους ποδοσφαιριστές διώχνει ο Παναθηναϊκός

Ποιους ποδοσφαιριστές διώχνει ο Παναθηναϊκός; Ποιοι φαίνεται να είναι τα πρώτα θύματα της αποχώρησης του Παναθηναϊκού.

Μετά από περίπου 2,5 ώρες, ολοκληρώθηκε η συζήτηση του Γιάννη Αλαφούζου και του Χουάν Ραμόν Ρότσα, η οποία επικεντρώθηκε στους ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού που θα αποχωρήσουν. Βύντρα, Χριστοδουλόπουλος τα πρώτα “θύματα” της αποχώρησης και έπεται συνέχεια.

Το έκτακτο κρίσιμο ραντεβού που έλαβε χώρα τη Δευτέρα, ανάμεσα στον Γιάννη Αλαφούζο και τον Χουάν Ραμόν Ρότσα, ολοκληρώθηκε στα γραφεία του ΣΚΑΪ μετά από 2,5 ώρες συζήτησης.

Για την ώρα δεν έχει γίνει γνωστό το ακριβές περιεχόμενο της, ωστόσο είναι σίγουρο ότι αφορούσε συγκεκριμένους ποδοσφαιριστές και την “καρατόμηση” τους από την ομάδα. Θέμα προπονητή δεν τέθηκε, όπως πίστεψαν αρκετοί, αφού ο πρόεδρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός εμπιστεύεται τον Αργεντινό.

Ο Αλαφούζος μοιράστηκε με τον Ρότσα τις σκέψεις του και άκουσε την άποψη του πάνω στις αποφάσεις που έχει λάβει. Παρών στη συνάντηση ήταν και ο τεχνικός σύμβουλος και μέλος του ΔΣ της ΠΑΕ, Κώστας Ελευθεράκης.

Η περιρρέουσα ατμόσφαιρα δείχνει ως πρώτα θύματα της αποχώρησής τους Λουκά Βύντρα και Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο, όμως οι πληροφορίες αναφέρουν ότι δεν είναι οι μόνοι. Στην ίδια λίστα βρίσκονται τουλάχιστον άλλοι τρεις και έπεται συνέχεια Αναλυτικά η ανακοίνωση της πράσινης ΠΑΕ Παναθηναϊκός για τη συνάντηση:

“Ο Γιάννης Αλαφούζος είχε το απόγευμα της Δευτέρας (17/12) συνάντηση με τον Χουάν Ραμόν Ρότσα. Στη διάρκεια τoυ ραντεβού ο Πρόεδρος του Παναθηναϊκού ζήτησε εξηγήσεις για την απαράδεκτη εμφάνιση στη Βέροια και τα αίτια της βαριάς ήττας. Ο κύριος Αλαφούζος συζήτησε επίσης με τον κύριο Ρότσα ζητήματα σχετικά με την αποχώρηση παικτών και την μελλοντική πορεία της ομάδας.”

Διαβάστε τι συνέβη στα σοβαρά επεισόδια που έγιναν στην πλατεία Ταξίμ ανάμεσα σε οπαδούς του Παναθηναϊκού και οπαδούς της Γαλατασαράι.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τις εξελίξεις για δολοφονίες που συγκλονίζουν και εγκλήματα που ανατριχιάζουν.