Ζωή Δαλακλίδου: τα κοράκια τη “βίασαν” ξανά μετά θάνατον

Δεύτερο “βιασμό” στη μνήμη της άτυχης Ζωής Δαλακλίδου έκαναν τα γνωστά “κοράκια” μόλις έγινε γνωστή η είδηση για τη δολοφονία της.

Συγκλονισμένο το πανελλήνιο από την άγρια δολογονία της 34χρονης Ζωής Δαλακλίδου στην Ξάνθη που φέρεται να έγινε από τον Χρήστο Παπάζογλου, αλλά αυτό δεν δικαιολογεί σε καμιά περίπτωση τον τρόπο με τον οποίο κάποιοι δημοσιογράφοι αντιμετώπισαν την είδηση.

Η Ζωή Δαλακλίδου ήταν κόρη του γνωστού εμπόρου ξηρών καρπών της Ξάνθης. Έμενε και εργαζόταν σε γραφείο τοπογράφου μηχανικού στη Θεσσαλονίκη και ήρθε να κάνει Χριστούγεννα και γιορτές στην Ξάνθη με τους γονείς και τους φίλους της.

Η 34χρονη Ζωή Δαλακλίδου του Θεολόγου επέστρεφε στο πατρικό σπίτι της μαζί με φίλη της που λίγο πριν την είχε αφήσει για να πάει στο δικό της σπίτι, αφού έμενε λίγο παρακάτω. Το θύμα, πριν προλάβει να βάλει τα κλειδιά στη εξώπορτα του σπιτιού της, δέχτηκε την επίθεση του δράστη που τη χτύπησε, τη βίασε και την έκαψε με βενζίνη από μηχανάκια που υπήρχαν στην πυλωτή. Εδώ τελειώνει η τραγική αυτή είδηση και αρχίζει το… πάρτι ορισμένων δημοσιογράφων.

Η Τατιάνα Στεφανίδου έσπευσε να βγάλει τον πατέρα της Ζωής Δαλακλίδου στον άερα της εκπομπής της. “Δεν θα σας κρατήσω ούτε ένα άλλο δευτερόλεπτο” του είπε πριν τον κρατήσει για συνέντευξη διάρκειας πέντε λεπτών. “Αχ, βαχ” αναστέναζε η Τατιάνα που δεν σταματούσε να κάνει ερωτήσεις για λεπτομέρειες του εγκλήματος: “ξέρετε σε ποια μαγαζιά πήγαν το βράδυ;” , “πάει κάπου το μυαλό σας;” , “είχατε με κάποιον διαφορές;” , “πιστεύετε οτι ήταν τυχαίο περιστατικό;” . Και όταν κάποια στιγμή ο πατέρας ψέλλισε “τα έχω πει στην ασφάλεια” , η Τατιάνα του θύμισε οτι η ασφάλεια κάνει καλά τη δουλειά της, αλλά “ίσως κάποιος τηλεθεατής να ακούσει κάτι και να ρίξει φως στο έγκλημα” . Στο τέλος του έκανε μάλιστα και κοινωνική ερώτηση αν “έχει αυξηθεί η εγκληματικότητα στην Ξάνθη” την ώρα που ο καημένος πατέρας θρηνούσε την άγρια δολοφονία της κόρης του.

Δείτε το βίντεο από την εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου για τη Ζωή Δαλακλίδου:

Την ίδια στιγμή, το site enikos.gr του Νίκου Χατζηνικολάου έβγαλε στη δημοσιότητα βίντεο από τις διακοπές της Ζωής Δαλακλίδου με το ακόλουθο σχόλιο:

Δυο χρόνια πριν κανένας δεν πίστευε ότι παραμονές του 2013 η Ζωή Δαλακλίδου θα έφευγε από τη ζωή με τον πιο βίαιο και απάνθρωπο τρόπο.

Το βίντεο που θα παρακολουθήσετε δείχνει τη νεαρή κοπέλα να ζει ανέμελες καλοκαιρινές στιγμές, από τις διακοπές της στο Φανάρι Κομοτηνής το καλοκαίρι του 2010. Μαζί της ήταν και δυο φίλες της.

http://www.youtube.com/watch?v=tv_JBUSn3yo

Ποιος ο λόγος να βγει στον αέρα βίντεο με τις διακοπές μιας κοπέλας που έχει δολοφονηθεί;

Αυτά έτσι απλά ως προβληματισμοί. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα σκεπάσει την άτυχη Ζωή Δαλακλίδου.

Διαβάστε πώς ο Χρήστος Παπάζογλου φέρεται να δολοφόνησε τη Ζωή Δαλακλίδου στην Ξάνθη.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τις εξελίξεις για δολοφονίες που συγκλονίζουν και εγκλήματα που ανατριχιάζουν.