Πώς τα BoConcept θα κάνουν “ολική επαναφορά”

Πώς θα γίνει η ολική επαναφορά στην αντιπροσώπευση του σήματος επίπλων Βο Concept που παλεύει για την αναβίωσή του;

Με προσεκτικά βήματα, ο 40άρης επιχειρηματίας Γιώργος Δρόσος που έχει αναλάβει την αποκλειστική αντιπροσώπευση του σήματος επίπλων Βο Concept παλεύει για την αναβίωσή του πραγματικά από τις στάχτες του.

Η προηγούμενη συνεργασία του σήματος Βο Concept με τον όμιλο Sato, που είχε την αποκλειστικότητα στη διάθεσή του τελικά αποδείχθηκε πολύ επιζήμια, καθώς το δανέζικο πολυεθνικό σήμα δεν κέρδισε τις καρδιές των Ελλήνων. Κάτι που προσπαθεί να ανατρέψει σήμερα ο ανήσυχος και έμπειρος επιχειρηματίας που διανέμει εκτός από το Bo Consept και το δικό του σήμα GandG.

Στα δικά του καταστήματα, μάλιστα λένε πηγές της αγοράς, ο επιχειρηματίας της Βο Concept έχει επιλέξει και για λόγους κόστους, να συνυπάρχουν και τα δύο σήματα.

Συνολικά και με τους franchisee υπάρχουν 10 καταστήματα Bo Concept σήμερα και ο στόχος είναι να διπλασιαστεί το δίκτυο το αμέσως προσεχές διάστημα εξ ου και η συνεργασία που ξεκίνησε με εταιρεία που ειδικεύεται στο θεσμό της δικαιόχρησης. Εκτός από την ανάπτυξη του δικτύου, ο Γιώργος Δρόσος σκοπεύει να συνεχίσει την επιθετική πολιτική τιμών που ήδη έχει εγκαινιάσει με εκπτώσεις της τάξεως έως και 40% .

Δείτε ποιοι οι ανοιχτοί λογαριασμοί που έχει ο ιδιοκτήτης του οίκου Neoset.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι!