Ποια Ελληνίδα παρουσιάστρια θα φύγει από την εκπομπή της [φωτο]

Ποια γνωστή Ελληνίδα παρουσιάστρια θέλει να φύγει από την εκπομπή της; Διαβάστε τι λένε οι φήμες για την παρουσιάστρια.

Όπως υποστηρίζει η Ντέπυ Γκολεμά μέσα από τη στήλη της στη real, η παρουσιάστρια Μαρία Μπεκατώρου ενδέχεται να αποχωρήσει από τη εκπομπή, επειδή δεν τα πάει καθόλου καλά με ένα από τους συμπαρουσιαστές της.

Καθόλου καλή χημεία δεν υπάρχει ανάμεσα στη Μαρία Μπεκατώρου και τον Δημήτρη Σταρόβα σύμφωνα με ρεπορτάζ! Όπως υποστηρίζει η Ντέπυ Γκολεμά μέσα από τη στήλη της στη real, η παρουσιάστρια ενδέχεται να αποχωρήσει από τη εκπομπή «Τα καρντάσιανς» επειδή δεν τα πάει καθόλου καλά με τον αγαπημένο τραγουδοποιό και καλοφαγά.

Μάλιστα, σχολιάζοντας το όλο θέμα στην εκπομπή «Μες στην καλή χαρά» όπου ήταν καλεσμένη, είπε πως δεν ξέρει αν το ρεπορτάζ της θα βγει αληθινό όμως πρόσθεσε ότι είναι πιθανόν να φύγει η Μαρία Μπεκατώρου από την εκπομπή. «Μου είναι αδιάφοροι» είπε η γνωστή τηλεκριτικός η οποία τόνισε ότι δεν μιλάει ως τηλεοπτικό κοινό αλλά ως δημοσιογράφος.
51678339
Κατηγορηματικά διαψεύδει ο ΑΝΤ1 σημερινό δημοσίευμα που υποστηρίζει πως η Μαρία Μπεκατώρου σκέφτεται σοβαρά να αποχωρήσει από την εκπομπή «Τα Καρντάσιανς» επειδή δεν έχει καθόλου καλή χημεία με τον Δημήτρη Σταρόβα. Η παρουσιάστρια παραμένει κανονικά στο πόστο της ενώ άνθρωποι του καναλιού επιμένουν πως δεν τέθηκε ποτέ θέμα αποχώρησής της από την εκπομπή και πως όλα βαίνουν καλώς.

Να θυμίσουμε ότι το δημοσίευμα είναι από τη στήλη της Ντέπυς Γκολεμά «Μέχρι κεραίας» στο οποίο αναφερόταν πως η Μαρία Μπεκατώρου είναι δυσαρεστημένη από την ατμόσφαιρα που υπάρχει ανάμεσα στην ίδια και τον τρίτο της παρέας των «Καρντάσιανς», τον Δημήτρη Σταρόβα.

Διαβάστε γιατί τα έκαναν γυαλιά καρφιά o Γρηγόρης Αρναούτογλου και η Μαρία Μπεκατώρου στην πρώτη σύσκεψη για την εκπομπή τους.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι.