Μητέρα Παύλου Φύσσα: οι συγκλονιστικές δηλώσεις [video]

Ποιες είναι οι συνταρακτικές δηλώσεις της μητέρας του Παύλου Φύσσα στους Πρωταγωνιστές; Δείτε το βίντεο από τους Πρωταγωνιστές.

Μία συγκλονιστική εκπομπή παρακολούθησαν οι τηλεθεατές των Πρωταγωνιστών χθες το βράδυ. Ο Σταύρος Θεοδωράκης για την πρεμιέρα της εκπομπής του, είχε συναντήσει την οικογένεια και τους φίλους του αδικοχαμένου Παύλου Φύσσα, οι οποίοι μίλησα για εκείνον, αλλά και για το βράδυ της δολοφονίας του.

Στο πρώτο μέρος των συνεντεύξεων, που προβλήθηκε χθες, η μητέρα του Παύλου Φύσσα σε μία κατάθεση ψυχής, περιέγραψε τη σχέση της με το γιο της, τα συναισθήματά της για το θάνατό του και τις συνταρακτικές στιγμές που βίωσε όταν πήγε στο νοσοκομείο, της ανακοινώθηκε η δολοφονία του γιου της και τελικά αντίκρισε το άψυχο σώμα του.

«Εγώ δεν είμαι Σπαρτιάτισσα. Δε θα θελα να θυσιάσω το παιδί μου γι’ αυτό. Δε με ικανοποιεί, δεν μου απαλύνει τον πόνο μου, δε μου φέρνει τον Παύλο μου πίσω. Το θέμα είναι ότι εγώ σήμερα δεν έχω το παιδί μου. Δεν έφταιξε σε τίποτα, δεν τους προκάλεσε», ήταν τα γεμάτα πόνο λόγια της μητέρα του Παύλου Φύσσα.

Ενώ σε άλλο σημείο της συνέντευξής της η μητέρα του Παύλου Φύσσα είπε: «Κάθε φορά που έφευγα από την πόρτα, αυτό που ζήταγα ήταν να ξαναμπούμε όλοι μέσα στο σπίτι το βράδυ. Αυτό ζήταγα. Ποτέ δε ζήτησα τίποτε άλλο. (…) Πώς θα πορευτούμε; Πώς θα αντέξουμε την απώλεια; Πώς γίνεται να ζούμε εδώ μέσα και να μην ανοίγει η πόρτα να μπαίνει ο Παύλος;».

Αναφερόμενη στους δολοφόνους του Παύλου Φύσσα η μητέρα του δήλωσε χαρακτηριστικά: «Εγώ θέλω το παιδί μου πίσω. Αυτό θέλω. Ποια τιμωρία; Που θα μπούνε μέσα; Δηλαδή, αν με ρωτήσεις “τι θα ήθελες να τους δεις κρεμασμένους στο Σύνταγμα ή κάποια στιγμή να συνειδητοποιήσουν τι έχουν κάνει και να πεθάνουν από τον πόνο τους και από τις τύψεις τους;” Προτιμώ το δεύτερο και όχι το πρώτο».

Το δεύτερο μέρος των συνεντεύξεων στους Πρωταγωνιστές θα μεταδοθεί εκτάκτως την Πέμπτη 10 Οκτωβρίου στις 23:40.

Δείτε το βίντεο με την μητέρα του Παύλου Φύσσα στους Πρωταγωνιστές:

Διαβάστε τι ανιχνεύτηκε στα εργαστήρια της Ασφάλειας στο μαχαίρι με το οποίο δολοφονήθηκε ο Παύλος Φύσσας.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι.