Απίστευτο περιστατικό με Καμμένο: πού τον πήρε βαθύς ύπνος

Ποιο το απίστευτο περιστατικό που σημειώθηκε στις Σέρρες με πρωταγωνιστή τον πρόεδρο των ΑΝΕΛ, Πάνο Καμμένο;

Ένα απίστευτο περιστατικό με πρωταγωνιστή τον Πάνο Καμμένο και έναν… ρεσεψιονίστ περιγράφουν «Τα Νέα». Σύμφωνα με τον Γιώργο Παπαχρήστο, ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ και συνεργάτες του βρέθηκαν στις Σέρρες την περασμένη Τρίτη, με τον ίδιο να ζητά αφύπνιση στις 6.30 το πρωί από τη ρεσεψιόν του ξενοδοχείου στο οποίο κατέλυσαν.

Όταν έφθασε η ώρα, λοιπόν, ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ… ούτε φωνή ούτε ακρόαση παρά τα απανωτά τηλεφωνήματα! Ο ρεσεψιονίστ επικοινώνησε με τους συνεργάτες του, όμως και οι ίδιοι δεν κατάφεραν να τον εντοπίσουν στο τηλέφωνο.

Έτσι, φανερά ανήσυχοι αποφάσισαν να πάρουν το κλειδί πασπαρτού από τον ρεσεψιονίστ (ο οποίος μετά τις αρχικές ενστάσεις του δέχθηκε τελικά) και ανέβηκαν στη σουίτα ο συνεργάτης του κ. Καμμένου Ντίμης Αργυρόπουλος και ο αστυνομικός της ασφάλειας.

Όπως αναφέρει ο δημοσιογράφος, «κανείς δεν ξέρει σε τι κατάσταση τον βρήκαν., Εκείνο που γνωρίζει όλη η πόλη και μου το μετέφεραν είναι ότι λίγη ώρα μετά ο πρόεδρος Πάνος κατέβηκε σε έξαλλη κατάσταση περνώντας γενεές δεκατέσσερις τον άτυχο ρεσεψιονίστ που “έδωσε το κλειδί”. Μάταια οι άλλοι προσπαθούσαν να τον πείσουν ότι εκείνοι το ζήτησαν. Η επωδός ήταν ότι “θα του κάνω μήνυση”»!

Τελικά, όπως αναφέρει το δημοσίευμα, εκλήθη η αστυνομία αλλά ο ρεσεψιονίστ «γλίτωσε» το αυτόφωτο επειδή ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ έπρεπε να φύγει γρήγορα για τη Θεσσαλονίκη.

Διαβάστε ποια η μεγάλη γκάφα του Καμμένου στον Χατζηνικολάου.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τι λένε οι τελευταίες δημοσκοπήσεις για τις Εκλογές.