Ελένη Μενεγάκη: γιατί αποφάσισε να εγκαταλείψει την τηλεόραση

Γιατί η αγαπημένη παρουσιάστρια Ελένη Μενεγάκη φέρεται να πήρε την απόφαση να αφήσει την τηλεόραση; Με τι θέλει να ασχοληθεί η Ελένη Μενεγάκη;

Η μεγάλη αγάπη της Ελένης Μενεγάκη για τα παιδιά της έσπρωξε να αναζητήσει τον ιδανικό χώρο για να «στεγάσει» το όνειρό της! Μετά από ώριμη σκέψη αποφάσισε να ξεκινήσει να… υλοποιεί το όνειρο της ανοίγονταςή τη δική της επιχείρηση.

Ένα νηπιαγωγείο, σύμφωνα με το Secret, ένθετο της εφημερίδας ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ που θα φιλοξενεί παιδιά από 2 έως 5 ετών! Η Ελένη Μενεγάκη τα έχει σκεφτεί όλα! Θέλει να βρίσκεται στα Βόρεια Προάστια, να είναι κοντά σε πράσινο και να μπορεί να φιλοξενεί πάνω από 100 παιδιά, πρωί αλλά και απόγευμα.

Όμως η Ελένη Μενεγάκη, είναι πολύ πιθανό να μην συνεχίσει , μετά τη λήξη του συμβολαίου της να παρουσιάζει καθημερινό πρόγραμμα!

Σε κουβέντες που έχει κάνει με κοντινούς της φίλους η Ελένη Μενεγάκη, τους εκμυστηρεύτηκε πως επιθυμία της είναι μια εβδομαδιαία εκπομπή σε περίπτωση που δεν αποσυρθεί εντελώς από την τηλεόραση! Έτσι θα μπορέσει να αφοσιωθεί ολοκληρωτικά στο νηπιαγωγείο της!

Δείτε πόσο δύσκολα ήταν τα παιδικά χρόνια της Ελένης Μενεγάκη.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι.