“Λουκέτο” για μια ακόμη αλυσίδα σούπερ μάρκετ. Πότε κλείνει

Λίγο πριν το “λουκέτο” και το κλείσιμο φαίνεται ότι βρίσκεται μία ακόμη λιανεμπορική αλυσίδα από τον κλάδο των σούπερ μάρκετ. Πότε κλείνει με βάση τις πληροφορίες;

Σύμφωνα με το reporter.gr, η αλυσίδα αυτή σούπερ μάρκετ -το όνομα της οποίας δεν το αποκαλύπτει- βρίσκεται στην Βόρειο Ελλάδα, με το μεγαλύτερο μέρος της δράσης της να επικεντρώνεται στη Θεσσαλονίκη.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, η συγκεκριμένη αλυσίδα σούπερ μάρκετ, που εγκαινιάστηκε μόλις τα τελευταία χρόνια, σε αντίθεση με τους παραδοσιακούς “παίκτες” της αγοράς, πραγματοποιούσε πολλές παράλληλες εισαγωγές επωνύμων προϊόντων από το εξωτερικό, πετυχαίνοντας καλύτερες τιμές, ενώ σημαντικό τμήμα του προϊοντικού της χαρτοφυλακίου αποτελούνταν από no name προϊόντα.

Μολονότι, όπως λέγεται στην αγορά, η συγκεκριμένη αλυσίδα σούπερ μάρκετ ξεκίνησε με τους καλύτερους οιωνούς αφού διατηρούσε συμμάχους ακόμη και από το πολιτικό σκηνικό, τελικά δεν άντεξε τις συνέπειες της κρίσης και έτσι έρχεται το κλείσιμο.

Κάποιες άλλες πληροφορίες λένε:

Εντός των ημερών βάζει «λουκέτο» ένα από τα παλαιότερα και καλύτερα περιφερειακά σούπερ μάρκετ των Τρικάλων (στην περιοχή του Δήμου Καλλιδένδρου). Ο λόγος είναι τα αβάσταχτα «χαράτσια» και οι «φουσκωμένοι» λογαριασμοί της ΔΕΗ οι οποίοι είναι αδύνατον να πληρωθούν.

Πριν λίγες μέρες «κόπηκε» η σύνδεση της επιχείρησης με τη ΔΕΗ, το σούπερ μάρκετ λειτουργεί με γεννήτριες μέχρι εξαντλήσεως των προϊόντων του. Η ιδιοκτησία θέλει να είναι συνεπής και απέναντι στους καταναλωτές, αλλά και στους προμηθευτές.

Διαβάστε με ποια άλλη αλυσίδα υπάρχει μεγάλη πιθανότητα η εταιρεία ΑΒ Βασιλόπουλος να κάνει εξαγορά.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε από τι κινδυνεύουν οι τραπεζικές καταθέσεις και τι ανακοίνωσαν οι τράπεζες.