YouTube: πού στέλνει μαζικές απαγορεύσεις [video]

Πού στέλνει η youtube μαζικές απαγορεύσεις; Δείτε στο βίντεο από πού κάνει απαγορεύσεις η youtube.

Η YouTube είχε πάντοτε πολύ αυστηρή πολιτική στο θέμα δικαιωμάτων στα βίντεό της, η οποία τα τελευταία 24ωρα έγινε ακόμη πιο έντονη.

Ένα μεγάλο κύμα απαγορεύσεων (Copyright claims) έχουν σταλεί σε όλα τα gaming κανάλια ανά τον κόσμο, βάση των οποίων τα βίντεο γίνονται “Flagged: for copyrights”. Ο AngryJoe, ένας από τους μεγαλύτερους YouTubers παγκοσμίως στην αγορά των video games, είχε 62 βίντεο flagged από τα οποία αφαιρέθηκε το monetisation (έσοδα από διαφημίσεις). Κατά την αντίδρασή του…τα έχωσε για τα καλά στην YouTube!

Μεγάλοι publishers όπως οι Blizzard, Ubisoft, Capcom και Deel Silver ανακοίνωσαν την υποστήριξή τους στους YouTubers και ανακοίνωσαν ότι όποιος έχει πρόβλημα με copyright claims μπορεί να απευθυνθεί σε αυτούς μέσω των σελίδων τους για να λάβει το σχετικό .pdf το οποίο θα επιδείξει στην Google. Η Warner μας έστειλε από χθες ένα σχετικό έγγραφο σε περίπτωση που έχουμε πρόβλημα.

Το επίσημο βίντεο του YouTube για τους νέους κανονισμούς έχει απενεργοποιημένα τόσο τα Likes όσο και τα σχόλια. Προφανώς θα ακολούθησε πανικός!

Η YouTube ενεργοποίησε έναν μηχανισμό που “ονομάζεται “Content ID” και έκανε scan στα κανάλια αναγνωρίζοντας ορισμένα ήδη υπάρχοντα βίντεο ως copyrighted”. Όσοι επηρεάστηκαν μπορούν να κάνουν dispute αν πιστεύουν ότι οι ισχυρισμοί είναι λάθος” ανακοίνωσε η Google.

Δείτε το βίντεο του Youtube:

Δείτε ποιο είναι το πρώτο βίντεο που ανέβηκε στο YouTube.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τις εξελίξεις για δολοφονίες που συγκλονίζουν και εγκλήματα που ανατριχιάζουν.