Άγρια επίθεση της Χρύσας Ρώπα σε Λιάγκα: τι είπε στον Σεργουλόπουλο

Γιατί η Χρύσα Ρώπα εξαπέλυσε άγρια επίθεση στον Γιώργο Λιάγκα; Τι δήλωσε στην εκπομπή του Φώτη Σεργουλόπουλου;

Έξαλλη είναι η Χρύσα Ρώπα με τον Γιώργο Λιάγκα για τα όσα δήλωσε πρόσφατα για την γέννηση του γιου του Φώτη Σεργουλόπουλου.

Ο Γ. Λιάγκας όταν έγινε γνωστό ότι ο παρουσιαστής έγινε μπαμπάς, είχε εκφραστεί με πολύ αρνητικό και άκομψο τρόπο για ένα θέμα τόσο προσωπικό. Τα άκουσε λοιπόν η Χρύσα Ρώπα και επειδή δεν τα μασάει τα λόγια της, σήμερα στην εκπομπή του Φώτη και της Μαρίας, όταν την ρώτησαν πότε εκνευρίστηκε τελευταία φορά τους είπε:

«Δεν θέλω να σας φέρω σε δύσκολη θέση γιατί αφορά εσένα Φώτη. Εγώ τον τελευταίο χρόνο έζησα στο Παρίσι και έζησα όλα αυτά τα ευχάριστα που δύο άνθρωποι του ίδιου φύλου μπορούν να παντρευτούν και να υιοθετήσουν ένα παιδί. Μου έκανε τρομερή εντύπωση ο κιτρινισμός ενός συναδέλφου σας που δουλεύει στην τηλεόραση. Μου φάνηκε αποτρόπαιο, μου φάνηκε όχι απλά αγενέστατο, αλλά απάνθρωπο. Πρέπει να το κοιτάξει αυτός ο άνθρωπος, κάποιο πρόβλημα έχει», είπε η γνωστή ηθοποιός, φωτογραφίζοντας τον παρουσιαστή, χωρίς να τον ονομάζει.

Όταν δε ο Φώτης πήγε να τον δικαιολογήσει, λέγοντας ότι πολλοί λένε κάτι χωρίς να καταλαβαίνουν, η Χρύσα Ρώπα εκνευρίστηκε ακόμα περισσότερο.

«Όχι Φώτη. Όταν κάποιος έχει την εξουσία του ραδιοφώνου, της τηλεόρασης βγαίνουν και λένε διάφορα πράγματα για τα οποία και εμείς οι θεατές μπορούμε να πούμε την άποψή μας. Κατάχρηση εξουσίας δεν μπορείς να κάνεις. Δεν μπορείς να καταθέτεις δημοσίως μια τόσο προσωπική άποψη. Είναι ντροπή κάποιος να υποδέχεται έναν άνθρωπο στη ζωή και κάποιος άλλος από τον καναπέ του να λέει διάφορα για ένα τόσο προσωπικό θέμα. Άμα δεν ξέρεις, διάβασε να μάθεις. Στον 21ο αιώνα είμαστε, δεν είναι η Ελλάδα το κέντρο του κόσμου. Δες τι γίνεται στον κόσμο. Γιατί μιλάς για μια εντελώς προσωπική σχέση; Σου είπαμε κάτι εμείς για τα προσωπικά σου;», είπε.

Ξεκαθάρισε μάλιστα ότι δεν θα σταματήσει πλέον να λέει με ειλικρίνεια την άποψή της.

«Είμαι τσαμπουκάς. Μέχρι κάποτε δεν ήμουν. Νομίζω ότι μεγάλωσα και δικαιούμαι να λέω αυτό που πιστεύω. Το τίμημα θα το πληρώσω. Ο βρεγμένος τη βροχή δεν την φοβάται και δεν έχω τίποτα να χάσω», τόνισε.

Διαβάστε ποια η μητέρα του γιου του Φώτη Σεργουλόπουλου και τι είπε ο Φώτης Σεργουλόπουλος για γάμο με γνωστό σεφ.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι.