Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο δάνεια: πανικός στον Αlpha με τη σύλληψη Κοντομηνά

Ποια η κατάσταση που επικρατεί στον Alpha μετά τη σύλληψη του Δημήτρη Κοντομηνά για τα δάνεια στο Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο;

Ανησυχία και προβληματισμός επικρατεί μεταξύ των εργαζόμενων στον τηλεοπτικό και ραδιοφωνικό σταθμό Alpha από το βράδυ της Τετάρτης, όταν έγινε η σύλληψη του μεγαλομετόχου και διευθύνοντος συμβούλου Δημήτρη Κοντομηνά.

Ο κ. Κοντομηνάς παρέμενε μέχρι το πρωί κρατούμενος στο ιδιωτικό Ιατρικό Κέντρο και αναμένεται με εντολή των εισαγγελικών αρχών να μεταφερθεί εντός της ημέρας σε δημόσιο νοσοκομείο για να βεβαιωθεί η σοβαρότητα του προβλήματος υγείας που επικαλείται.

Η επιχείρηση Alpha όπως και όλοι μεγάλοι τηλεοπτικοί σταθμοί της χώρας, περνούν μια δύσκολη περίοδο, λόγω της μεγάλης πτώσης των εσόδων τους από την κάμψη της διαφήμισης.

Οι ζημιές που συσσωρεύουν είναι πολύ μεγάλες, γεγονός που καθιστά αβέβαιο το μέλλον για τους περισσότερους απ’ αυτούς.

Η απουσία από το τιμόνι του σταθμού αλλά και των άλλων επιχειρήσεων του, του πολύ ευφυούς επιχειρηματία κ. Κοντομηνά, δημιουργεί έντονο προβληματισμό στους εκατοντάδες εργαζόμενους (πάνω από 500), που νιώθουν ότι υπό τις συνθήκες που διαμορφώνονται το μέλλον τους, είναι επισφαλές.

Το ίδιο ισχύει και με τους προμηθευτές και με όλους τους άλλους συναλλασσόμενους με την επιχείρηση.
Η απουσία του ηγέτη ης επιχείρησης από τα καθήκοντά του, εφόσον μάλιστα αποφασιστεί η προφυλάκισή του, καθιστά εξαιρετικά ευάλωτη την ομαλή λειτουργία.

Ο σταθμός πάντως έως τώρα λειτουργεί κανονικά και όλοι αναμένουν με αγωνία, την απολογία και την απόφαση ανακριτή και εισαγγελέα για τον μεγαλοεπιχειρηματία, που θα γίνει τις αμέσως επόμενες ημέρες.

Διαβάστε ποιοι συνελήφθησαν για τα δάνεια στο Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο και τι απαντά ο Άγγελος Φιλιππίδης για τις συλλήψεις για τα δάνεια στο Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε όλα τα άπλυτα των πολιτικών και τις εξελίξεις για τα μεγάλα σκάνδαλα.