Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο δάνεια: πώς γνωστός επιχειρηματίας απέφυγε τη σύλληψη

Πώς γνωστός επιχειρηματίας κατάφερε να αποφύγει τη σύλληψη για τα επισφαλή δάνεια που δίνονταν από το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο;

Ερωτηματικά και έκπληξη προκαλούν τα στοιχεία που έρχονται στο φως της δημοσιότητας σχετικά με την υπόθεση των ενταλμάτων συλλήψεων που εκδόθηκαν για επιχειρηματίες οι οποίοι εμπλέκονται στο σκάνδαλο των επισφαλών δανείων του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου.

Οι πληροφορίες έρχονται με το σταγονόμετρο ωστόσο κάθε μία από αυτές αποτελεί αυτοτελής είδηση. Όπως μετέδωσε ο τηλεοπτικός σταθμός ΑΝΤ1 και συγκεκριμένα ο δημοσιογράφος, Γιώργος Καραϊβάζ, ο ένας από τους επιχειρηματίες ο οποίο αναζητείται και βρίσκεται στα ονόματα των ενταλμάτων σύλληψης για τα δάνεια του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου, δεν βρίσκεται στην Ελλάδα καθώς έφυγε για το εξωτερικό με πλαστά στοιχεία. Οι πληροφορίες δεν αποκαλύπτουν ακόμα το όνομα αυτού ωστόσο το ζήτημα ερευνάται και μέσα στην ημέρα οι εξελίξεις θα είναι καταιγιστικές.

Σε άλλο μέτωπο, ο επιχειρηματίας, Δημήτρης Κοντομηνάς, έχει εντοπιστεί και συλληφθεί, καθώς βρίσκεται υπό φρούρηση στο νοσοκομείο όπου νοσηλεύεται εδώ και ορισμένες ημέρες.

Διαβάστε τι απαντά ο Δημήτρης Κοντομηνάς για τις συλλήψεις για τα δάνεια του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε όλα τα άπλυτα των πολιτικών και τις εξελίξεις για τα μεγάλα σκάνδαλα.