Καρατζαφέρης: αποκαλύψεις για Bενιζέλο, Σαμαρά, Τσίπρα και Κασιδιάρη

Τι αποκάλυψε ο Γιώργος Καρατζαφέρης για τον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά, τον Αλέξη Τσίπρα αλλά και τον Ηλία Κασιδιάρη;

Εκφράζοντας την πεποίθηση ότι ο Κασιδιάρης θα εκλεγεί Δήμαρχος Αθηναίων, από μεγάλο λάθος του Σαμαρά, αποκαλώντας παιδί της 4ης Αυγούστου τον Μπουτάρη, παρατηρώντας δεξιά περπατησιά στον Τσίπρα και εξαπολύοντας σφοδρή επίθεση σε Σαμαρά και Βενιζέλο, χαρακτηρίζοντας τους ακόμα και προδότες για το κυπριακό, άστραψε και βρόντηξε ο πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ. Γιώργος Καρατζαφέρης, μιλώντας στον Alpha 96,5 F.M. Θεσσαλονίκης και στην εκπομπή “Φαύλος κύκλος” τουΑντώνη Κουμιώτη, αποκαλύπτοντας μάλιστα πώς και γιατί του έκοψαν τα πόδια οι Αμερικανοί, όπως είπε χαρακτηριστικά.

Για τον Γιάννη Μπουτάρη:

“Ο κ. Μπουτάρης είναι ένα παιδί των δημοσίων σχέσεων. Το παίδι βέβαια σχήμα οξύμωρο και αντιφατικό. Έχει μία πειθαρχία σε αυτό που κάνει και δεν θα μπορούσε να είναι διαφορετικά, γιατί είναι παιδί της 4ης Αυγούστου του Πλεύρη”.

Για τον Αλέξη Τσίπρα:

“Παρακολουθώντας την περπατησιά του κ. Τσίπρα, την βλέπω αρκετά δεξιά. Δεν βλέπω μεγάλη διαφορά από τον κ. Σαμαρά. Ίσως ξεφεύγει λίγο η ακροδεξιά πολιτική του κ. Βενιζέλου, αλλά Σαμαράς και Τσίπρας βρίσκονται στην ίδια τοπογραφική μοίρα πολιτικά”.

Για Σαμαρά και Βενιζέλο:

“Ο κ. Σαμαράς και ο κ. Βενιζέλος σάπισαν. Συνήθως ο ο πολιτικός, ο ταγός ωριμάζει, αυτοί σάπισαν. Και αν δεν παραμερίσουν, δεν θα ανοίξει ποτέ το καλώς εννοούμενο πολιτικό παιχνίδι”.

Αναφερθείς στην ανασυγκρότηση της Κεντροαριστεράς, ο κ. Καρατζαφέρης δήλωσε: “Μα δεν μπορεί να ανθίσει αν ο κ. Βενιζέλος δεν φύγει από την μέση. Όπως δεν θα ανθίσει και οτιδήποτε στην άλλη πλευρά, αν δεν παραμερίσει ο κ. Σαμαράς, ο οποίος έχει ένα μοναδικό ταλέντο να παράγει εχθρούς.

Αν ο κ. Σαμαράς πάει στην πάντα, όπως θα συμβεί εξάλλου σε λιγότερο από έξι μήνες, τότε υπάρχει δυνατότητα να υπάρξουν σημαντικές προσεγγίσεις κάποιων προσώπων. Όσο υπάρχει ο κ. Σαμαράς δε νομίζω ότι έχει κανείς όρεξη να συζητήσει μαζί του. Όταν και ο πλέον φανατικός κ. Ψωμιάδης έχει αποστασιοποιηθεί, έ τότε κάτι συμβαίνει.

“Πώς και γιατί οι Αμερικανοί μου έκοψαν τα ποδάρια”:

“Η όλη φασαρία σχετικά με τον Καρατζαφέρη, είναι ότι εγώ βλέποντας και διαπιστώνοντας όλα αυτά από τότε, πήγα και έκανα επαφή με την Ρωσία, με το εξής σκεπτικό, ότι αν οι Ρώσοι κάνουν βάση στην Σύρο στο Αιγαίο, εγώ δεν έχω ανάγκη να φοβάμαι την Ρωσία. Ε, με το που το συζήτησα και το πληροφορήθηκαν οι Αμερικανοί, με πήραν πριν μπω στο αεροπλάνο και μου είπαν θα σου κόψουμε τα ποδάρια και μου τα έκοψαν” “Θα δείτε ότι Δήμαρχος της Αθήνας θα είναι ο Κασιδιάρης”:

“Ο Σαμαράς τους ηρωποίησε. Και τώρα έχει μπλέξει σαν τον Ηρακλή με τις κουβαρίστρες. Και βεβαίως θα δείτε ότι Δήμαρχος της Αθήνας θα είναι ο Κασιδιάρης. Λάθος του Σαμαρά, μεγάλο λάθος”.

Τέλος, κληθείς να προβλέψει τις άμεσες πολιτικές εξελίξεις, ο πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ. δήλωσε: “Μπροστά μας έχουμε δύο πράγματα. Ή πολύ αίμα ή κάποιας μορφής 1909″.

Δείτε ποια είναι η νέα πολιτική «κωλοτούμπα» που έκανε ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ Γιώργος Καρατζαφέρης.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τι λένε οι τελευταίες δημοσκοπήσεις για τις Εκλογές.