Μάτης-Καλαφάτης: εκλογές και νέα κόντρα για Δήμο Θεσσαλονίκης

Πώς εξελίσσεται ο προεκλογικός αγώνας των Χρήστο Μάτη και Σταύρο Καλαφάτη για τον Δήμο Θεσσαλονίκης;

Ο προεκλογικός “πυρετός” φαίνεται πως μετά τον Δήμο Αθηναίων μετατοπίζεται και στον Δήμο Θεσσαλονίκης, με τους υποψηφίους Χρήστο Μάτη και Σταύρο Καλαφάτη να “κονταροχτυπιούνται” για τη νίκη στις εκλογές 2014.

Σε δήλωσή του ο “γαλάζιος” υποψήφιος Σταύρος Καλαφάτης επεσήμανε “Η Θεσσαλονίκη, η πρωτεύουσα της Μακεδονίας αξίζει πολλά περισσότερα απ’ αυτά που έχει σήμερα. Για να τ΄αποκτήσει χρειάζονται αγώνες και σκληρή δουλειά. Είμαι αποφασισμένος να το κάνω. Υποβάλλω την παραίτησή μου από την θέση του Υπουργού Αναπληρωτή Περιβάλλοντος στον Πρωθυπουργό και θέτω υποψηφιότητα για Δήμαρχος Θεσσαλονίκης στις εκλογές 2014. Καλώ όλους τους Θεσσαλονικείς να γυρίσουμε μαζί την σελίδα της πόλης. Ν’ απαλλαγούμε από αυτά που μας πληγώνουν και μας ταλαιπωρούν και να βελτιώσουμε εκείνα που ομορφαίνουν τη ζωή μας”.

Από την πλευρά του ο ανεξάρτητος υποψήφιος δήμαρχος Θεσσαλονίκης Χρήστος Μάτης έκανε τη δική του δήλωση για τις ερχόμενες εκλογές, λέγοντας “Η απάντηση σε μια αποτυχημένη Διοίκηση δεν μπορεί να είναι μία απρόθυμη μετάκληση από μια αποτυχημένη κυβέρνηση. “Οι δρόμοι και τα πεζοδρόμια” που απαξιώνει προκλητικά ο κ. Μπουτάρης, δεν έχουν κομματικό χρώμα και τα προβλήματα τους δε μπορούν να έχουν κομματικές απαντήσεις. Οι πολίτες απαιτούν για την καθημερινότητα τους αποτελεσματικές λύσεις με τόλμη, γνώση, ευαισθησία και ανεξαρτησία από κάθε είδους συμφέροντα. Πολιτικά, κομματικά, επιχειρηματικά, οικονομικά!”

Διαβάστε τι συμβαίνει με την υποψηφιότητα της Έλενας Ράπτη για τον Δήμο Θεσσαλονίκης.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τι λένε οι τελευταίες δημοσκοπήσεις για τις Εκλογές.