Ιλία Καρέλι: τι έδειξε η ιατροδικαστική εξέταση, υπέστη ηλεκτροσόκ

Πώς προήλθε τελικά, ο θάνατος του 42χρονου βαρυποινίτη, Ιλία Καρέλι; Τι έδειξε η ιατροδικαστική εξέταση;

Διεξήχθη η ιατροδικαστική εξέταση στη σορό του Αλβανού κατάδικου, Ιλία Καρέλι, ο οποίος, όπως δήλωσαν οι ιατροδικαστές Μηνάς Γεωργιάδης και Ελένη Ζαγγελίδου προήλθε από κατάγματα στο στέρνο και πολλαπλές θλαστικές-εκχυμωτικές κακώσεις σε όλο του το σώμα, οι οποίος προκλήθηκαν έως και τέσσερα εικοσιτετράωρα πριν τον θάνατό του.

Ωστόσο, όπως τόνισε ο ένας εκ των δύο ιατροδικαστών “Σε είκοσι μέρες θα έχουμε και το πόρισμα των ιστολογικών και τοξικολογικών εξετάσεων, που θα δώσουν απαντήσεις και για τα εγκαύματα, που έφερε ο Ιλία Καρέλι στο χέρι”.

Σημειώνεται, πως κατά τη διάρκεια της ιατροδικαστικής εξέτασης, οι ιατροδικαστές διαπίστωσαν πως ο Ιλία Καρέλι έφερε βαριά εγκαύματα στα χέρια, ένδειξη, που σύμφωνα με τους ίδιους μπορεί να παραπέμπει σε βασανισμό ακόμη και με ηλεκτροσόκ.

Την ίδια ώρα, σε επιφυλακή βρίσκονται οι σωφρονιστικοί υπάλληλοι, τόσο στις φυλακές Νιγρίτας Σερρών όσο και στις φυλακές ολόκληρης της χώρας, καθώς οι εξεγερμένοι κρατούμενοι, δημιούργησαν εντάσεις με αφορμή τον θάνατο του ισοβίτη Ιλία Καρέλι.

Όπως δήλωσε ο πρόεδρος των εξωτερικών φρουρών των φυλακών Νιγρίτας «Είμαστε τυχεροί που λάβαμε όλα τα μέτρα και ζητήσαμε την πλήρη κάλυψη, μέσω κάμερας, των κινήσεων του βαρυποινίτη Ιλία Καρέλι, από την πρώτη στιγμή της έλευσής του. Δυστυχώς όμως το πρόβλημα των ελλείψεων προσωπικού στις φυλακές παραμένει, ας ελπίσουμε αυτά τα γεγονότα να αφυπνίσουν τους αρμοδίους».

Διαβάστε ποιες οι αποκαλύψεις για τον θάνατο του Ιλία Καρέλι και τι ζήτησε ο Ιλία Καρέλι πριν πεθάνει.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τις εξελίξεις για δολοφονίες που συγκλονίζουν και εγκλήματα που ανατριχιάζουν.