Πέφτει η κυβέρνηση μετά την παραίτηση Χαρακόπουλου, τι συμβαίνει

Ποια η νέα κατάσταση στην κυβέρνηση μετά την παραίτηση του Μάξιμου Χαρακόπουλου; Γιατί κινδυνεύει να πέσει;

Σάλος έχει προκληθεί από την παραίτηση του αναπληρωτή υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης, Μάξιμου Χαρακόπουλου, αφού τίθεται το ερώτημα της βιωσιμότητας της κυβέρνησης.

Μετά την επεισοδιακή παραίτηση του Μάξιμου Χαρακόπουλου, η κυβέρνηση έχει σημάνει συναγερμό, καθώς ο αριθμός των βουλευτών, που τη στηρίζουν έχει φθάσει πλέον τους 152 με όσους διαφωνούν, ενώ αν επιβεβαιωθεί και η δήλωση του Κασσή (ΠΑΣΟΚ), μένουν μόνον 151 βουλευτές.

Το γεγονός αυτό, δείχνει πως σε περίπτωση, που ακόμη ένας βουλευτής παραιτηθεί, είναι βέβαιη η πτώση της κυβέρνησης αύριο το βράδυ, που θα ψηφιστεί και το πολυνομοσχέδιο.

Ωστόσο, αναφορικά με την παραίτηση του Μάξιμου Χαρακόπουλου, ο ΣΥΡΙΖΑ εξέδωσε ανακοίνωση, σύμφωνα με την οποία “Η παραίτηση του αναπληρωτή υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων ξεγυμνώνει τον μύθο της δήθεν διαπραγμάτευσης και της δήθεν επιτυχίας της κυβέρνησης. Όταν ακόμα και υπουργός της κυβέρνησης την εγκαλεί ότι επιδιώκει τη διευκόλυνση των αθρόων εισαγωγών γάλακτος και κοροϊδεύει τους ίδιους της τους βουλευτές και υπουργούς, το δικό μας σχόλιο περιττεύει. Ας τους κρίνει ο λαός”.

Διαβάστε ποιος θα αντικαταστήσει τον Μάξιμο Χαρακόπουλο.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τι λένε οι τελευταίες δημοσκοπήσεις για τις Εκλογές.