Θεόδωρος Πάγκαλος: πού τον βόλεψε ο Αβραμόπουλος

Ποια θέση ανέθεσε στον πρώην Υπουργό Θεόδωρο Πάγκαλο, ο Υπουργός Εθνικής Αμύνης Δημήτρης Αβραμόπουλος;

Μετά την έντονη δυσαρέσκειά του για την υπόθεση της Ελιάς, ο Θεόδωρος Πάγκαλος φαίνεται πως βρήκε “παρηγοριά” στον Υπουργό Εθνικής Αμύνης, Δημήτρη Αβραμόπουλου, ο οποίος του ανέθεσε νέα καθήκοντα.

Την καταλληλότητα του πρώην Υπουργού φάνηκε πως είδε ο Δημήτρης Αβραμόπουλος, καθώς συν τοις άλλοις ο Θεόδωρος Πάγκαλος πληρούσε όλες τις σχετικές προϋποθέσεις, που προβλέπονται για τη θέση, που του παραχώρησε.

Ο Δημήτρης Αβραμόπουλος, κατόπιν συνάντησής του με τον Θεόδωρο Πάγκαλο, τον έχρισε εκπρόσωπο της Ελληνικής Προεδρίας στη Στρατιωτική Επιτροπή της Ευρωπαϊκής Ένωσης, στις 12 Μαρτίου, στις Βρυξέλλες.

Στη “μεγάλη” συνάντηση πρόκειται να συμμετάσχουν, εκτός του Θεόδωρου Πάγκαλου και του Δημήτρη Αβραμόπουλου, στρατιωτικοί αντιπρόσωποι των χωρών της Ευρωπαϊκής Ένωσης αλλά και εκπρόσωποι της Ευρωπαϊκής Υπηρεσίας Εξωτερικής Δράσης, οι οποίοι θα συζητήσουν για την ευρωπαϊκή αμυντική ολοκλήρωση,την ευρωπαϊκή ενεργειακή ασφάλεια, καθώς και τη δημιουργία ευρωπαϊκού στρατού, στα πλαίσια της ευρωπαϊκής συμβολής για την παγκόσμια σταθερότητα.

Διαβάστε ποια η προ 20ετίας κόντρα Μιχαλολιάκου-Παππά-Πάγκαλου.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τι λένε οι τελευταίες δημοσκοπήσεις για τις Εκλογές.