Λούνα παρκ, Ελληνικό: συγκλονίζει η κατάθεση του πατέρα του 13χρονου

Ποια η ανατριχιαστική κατάθεση του πατέρα του 13χρονου, που σκοτώθηκε στο λούνα παρκ του Ελληνικού;

Συντετριμμένοι είναι οι γονείς του 13χρονου αγοριού, που ξεψύχησε σε λούνα παρκ του Ελληνικού, οι οποίοι πέρα από τον θρήνο για τον χαμό του παιδιού τους, αγωνιούν και για την κατάσταση της υγείας της 9χρονης κόρης τους.

Σε κατάθεσή του στην αστυνομία, ο πατέρας του άτυχου 13χρονου καταγγέλλει πως η πλαστική μπάλα του λούνα παρκ στο Ελληνικό δεν ήταν δεμένη με σκοινί στο έδαφος.

Σύμφωνα με τα όσα είπε στην κατάθεσή του “…και εγώ και η σύζυγος μου βλέπαμε τα παιδιά, ξαφνικά φύσηξε δυνατός αέρας και ανασήκωσε την πλαστική μπάλα στον αέρα περίπου σε ύψος δέκα μέτρων και στη συνέχεια έπεσε στο έδαφος και σε απόσταση δέκα μέτρων από την πισίνα του λούνα παρκ στην περιοχή του Ελληνικού. Αμέσως έτρεξα στο σημείο για να δω τα παιδιά και για να σταματήσω την μπάλα που κυλούσε στο έδαφος…”.

Ερώτηση: Θεωρείτε κάποιον υπεύθυνο για τον τραυματισμό των παιδιών;

Απάντηση: Ναι, τον υπεύθυνο του λούνα παρκ στο Ελληνικό, καθόσον δεν είχε λάβει τα απαραίτητα μέτρα ασφαλείας και συγκεκριμένα δεν ήταν δεμένο το σκοινί της κυλινδρικής μπάλας στο έδαφος.

Διαβάστε πώς συνέβη το δυστύχημα στο Ελληνικό, ποια η κατάσταση της 9χρονης, ποιο το ιατρικό ανακοινωθέν για την 9χρονη και δείτε το βίντεο από το μέρος του δυστυχήματος.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τις εξελίξεις για δολοφονίες που συγκλονίζουν και εγκλήματα που ανατριχιάζουν.