Το Ποτάμι, 360 μοίρες: ποια η σχέση του Θεοδωράκη με το ΠΑΣΟΚ [video]

Ποιες οι δηλώσεις του Σταύρου Θεοδωράκη στην πρώτη τηλεοπτική εμφάνιση του Ποταμιού; Ποια η σχέση του με το ΠΑΣΟΚ; Δείτε το βίντεο.

Ολοκληρώθηκε η πολυαναμενόμενη συνέντευξη του Σταύρου Θεοδωράκη στη Σοφία Παπαϊωάννου και τις “360 μοίρες”, όπου ο φέρελπις ιδρυτής του Ποταμιού μίλησε για το νέο του εγχείρημα αλλά και τις προσδοκίες του.

Με διάφορες -προεκλογικού τύπου- ερωτήσεις, η δημοσιογράφος προσπάθησε να “στριμώξει” τον Σταύρο Θεοδωράκη, ο οποίος φάνηκε ιδιαίτερα ειλικρινής στη χθεσινοβραδινή του εμφάνιση, όπου μίλησε για το πολιτικό μέλλον του Ποταμιού.

Όπως χαρακτηριστικά δήλωσε ο Σταύρος Θεοδωράκης “Είμαι σε πολλά πράγματα έτοιμος και σε πολλά πράγματα δεν είμαι έτοιμος. Δεν έχω λύσεις για όλα. Θα ήταν ενδιαφέρον οι πολιτικοί αρχηγοί να έλεγαν και μερικά “δεν ξέρω”. Εμένα με τρομάζει η αποφασιστικότητα τους όταν κάποιος υποβάλει την οποιαδήποτε πρόταση».

Αναφορικά με την “παραφιλολογία” των τελευταίων ημερών για τις σχέσεις του Σταύρου Θεοδωράκη με το ΠΑΣΟΚ αλλά και το γεγονός, πως Το Ποτάμι “πηγάζει” από το πράσινο κόμμα, ο πρώην δημοσιογράφος δήλωσε “Ήμουν στο ΠΑΣΟΚ ως τα 16 μου. Τώρα δεν έχω καμια σχέση. Ήταν πολύ παλιά, με διέγραψαν για τις επαναστατικές μου ιδέες και έχει πλέον παραγραφεί”.

Δείτε το βίντεο από την πρώτη τηλεοπτική συνέντευξη του Σταύρου Θεοδωράκη με Το Ποτάμι:

Διαβάστε πόσους ευρωβουλευτές εκλέγει Το Ποτάμι.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τι λένε οι τελευταίες δημοσκοπήσεις για τις Εκλογές.