Τζένη Μπαλατσινού: το ξεκατίνιασμα για τον Πέτρο και η απάντηση της γυμνάστριας Πάζιου [φωτο]

Ποιες δηλώσεις της Τζένης Μπαλατσινού ανάγκασαν την γυμνάστρια, Χριστίνα Πάζιου να λάβει θέση μάχης;

Για την εκρηκτική γυμνάστρια, Χριστίνα Πάζιου φάνηκε πως χτυπούσε η καμπάνα της Τζένης Μπαλατσινού, η οποία στην εκπομπή Πρωινό mou, “επιτέθηκε” στον Πέτρο Κωστόπουλο με αφορμή της selfie στο instagram.

Όπως είχε δηλώσει -χωρίς να κατονομάσει- η Τζένη Μπαλατσινού, ο Πέτρος Κωστόπουλος ακολουθεί γυμνάστριες, οι οποίες αρέσκονται στο να φωτογραφίζουν τα προσόντα τους και να προκαλούν χωρίς λόγο, αποκαλώντας τες “γελοίες”.

Με αφορμή το παραπάνω σχόλιο αλλά και τους χαρακτηρισμούς της Τζένης Μπαλατσινού προς τη Χριστίνα Πάζιου, η γυμνάστρια θέλησε να απαντήσει μέσω μιας φωτογραφίας, στην οποία απεικονίζεται “επί το έργο”.

Η εν λόγω φωτογραφία της Χριστίνα Πάζιου με το σχόλιο “Η φωτογραφία αφιερωμένη σε όσους αποκάλεσαν τη χειμερινή κολύμβηση & τη γυμναστική στη φύση & στην παραλία «Γελοία» & όσους την αγαπούν & την προωθούν «Νούμερα»… Απαντώ με πολύ αγάπη ότι η κριτική που γίνεται για να σε βοηθήσει & να σε βελτιώσει είναι πάντα καλοδεχούμενη! Σε αντίθετη περίπτωση πρέπει να ψάξουμε βαθιά μέσα μας & να ρωτήσουμε τον εαυτό μας το λόγο που μιλήσαμε με άσχημα λόγια για κάποιον ή για κάτι & αν είμαστε ειλικρινείς θα έχουμε & την απάντηση. Αν αντιλαμβανόμασταν οι άνθρωποι ότι δεν έχουμε τίποτα να χωρίσουμε κι ότι αληθινά ενωμένοι βελτιωνόμαστε & προοδεύουμε τότε θα είχαμε να δώσουμε μόνο τη συμβουλή, τη βοήθεια & την αγάπη μας!”, είχε φυσικά σαν αποδέκτη την Τζένη Μπαλατσινού, ωστόσο, και η Σοφία Παθέκα δεν φάνηκε να έμεινε αμέτοχη.

Όπως ανήρτησε, η γυμνάστρια Σοφία Παθέκα, με αφορμή την κόντρα Τζένης Μπαλατσινού-Χριστίνας Πάζιου “Κάποιοι στενομυαλοι που χλευάζουν την άσκηση απλώς δείχνουν το χαμηλό τους επίπεδο. Πρέπει κάποιος να τους ενημερώσει για το outdoor workout…. Όντως η κακία και η άγνοια ξεχειλίζει !!!!Τι κρίμα .. Πραγματικά.. Συνέχισε την όμορφη προσπάθεια σου κ δώσε μας όμορφες εικόνες φύσης κ άσκησης!!! Και άσε τους άλλους να το παίζουν κριτικοί!!!αυτοί χάνουν..έτσι κ αλλιώς!!!”.

Δείτε την ανάρτηση της Χριστίνας Πάζιου για την Τζένη Μπαλατσινού:
παζιου

Διαβάστε τι αποκάλυψε η Τζένη Μπαλατσινού για τη σχέση της με τη Μενεγάκη.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι.