Boeing Malaysia Airlines: νέα στοιχεία για το μοιραίο αεροσκάφος

Ποια είναι τα νέα στοιχεία σχετικά με το μοιραίο boeing της Malaysia airlines; Τι ανέφεραν εμπειρογνώμονες για το boeing της Malaysia airlines;

Σύμφωνα με αυτά κάποιος αλλοίωσε σκόπιμα τον εξοπλισμό στο κόκπιτ του boeing της Malaysia airlines λίγο πριν στρίψει νότια με πορεία προς τον Ινδικό Ωκεανό.

Σύμφωνα με έκθεση που δημοσιεύθηκε από το Συμβούλιο Ασφάλειας Μεταφορών της Αυστραλίας το πιστεύεται ότι το boeing της Malaysia airlines υπέστη διακοπή ρεύματος αφότου εξαφανίστηκε από τις οθόνες των ελεγκτών εναέριας κυκλοφορίας.

Εμπειρογνώμονες ανέφεραν ότι οι αποδείξεις δείχνουν ότι κάποιος στην καμπίνα του boeing της Malaysia airlines σκόπιμα προσπάθησε να απενεργοποιήσει ένα ή περισσότερα συστήματα που σχετίζονται με τη μονάδα δορυφορικών δεδομένων αεροσκαφών και ότι αυτό θα μπορούσε να ήταν μέρος μιας προσπάθειας να αποφευχθεί η ανίχνευση από τα ραντάρ.

Τα στοιχεία για το boeing της Malaysia airlines προέρχονται από την περαιτέρω ανάλυση των διαθέσιμων δορυφορικών δεδομένων, σύμφωνα με τα οποία το αεροπλάνο έκανε αίτημα να συνδεθεί με τον δορυφόρο περίπου 90 λεπτά μετά την έναρξη της πτήσης του από την Κουάλα Λουμπούρ με προορισμό το Πεκίνο.

Δείτε ποιος είναι ο βασικός ύποπτος για την εξαφάνιση του boeing της Malaysia airlines.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τις εξελίξεις για δολοφονίες που συγκλονίζουν και εγκλήματα που ανατριχιάζουν.