Αεροπορικό δυστύχημα στη Σπάρτη: πόσοι νεκροί. Πρώτες εικόνες [φωτο,video]

Πόσοι οι νεκροί από το αεροπορικό δυστύχημα στη Σπάρτη; Πώς έγινε το αεροπορικό δυστύχημα; Πόσο έμπειροι ήταν οι πιλότοι;

Τραγωδία με ιδιωτικό αεροσκάφος εκτυλίχθηκε λίγο μετά τις 10:00 το πρωί του Σάββατου στο αεροδρόμιο Σπάρτης.

Ένα ιδιωτικό υπερελαφρό αμφίβιο αεροσκάφος Ι-Α651, κατέπεσε έξω από το κλειστό αεροδρόμιο Σπάρτης στο Πυρί Λακωνίας, πιθανότατα από ανθρώπινο λάθος, με αποτέλεσμα να βρουν τραγικό θάνατο τα δύο μέλη του πληρώματος.

Σύμφωνα με το Report24, το αεροσκάφος απογειώθηκε από το αεροδρόμιο της Καλαμάτας και προσγειώθηκε στο αεροδρόμιο Σπάρτης. Στη συνέχεια κατά τη διάρκεια απογείωσης από το αεροδρόμιο στο Πυρί Λακωνίας, από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, το αεροσκάφος συνετρίβη περίπου 15 μέτρα έξω από την περίφραξη του αεροδρομίου.

Σύμφωνα με το επαρχιακό ειδησεογραφικό μέσο, τόσο ο κυβερνήτης, όσο και ο συγκυβερνήτης ήταν έμπειροι χειριστές.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο ένας άτυχος άνδρας ήταν ηλικίας 52 ετών και ο άλλος περίπου 35 ετών. Οι σοροί τους μεταφέρθηκαν στο Νοσοκομείο Σπάρτης. Σε επικοινωνία του Newsbomb.gr με το νοσοκομείο, τα δύο μέλη του πληρώματος είχαν ήδη χάσει τη ζωή τους, πριν διακομισθούν στο νοσοκομείο.

Στο σημείο του αεροπορικού δυστυχήματος βρίσκονται άνδρες της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας και της Αστυνομίας καθώς και μέλη της Αερολέσχης Σπάρτης και διενεργούνται έρευνες.

Διαβάστε ποιες είναι οι συγκλονιστικές ιστορίες των επιβατών που χάθηκαν στο αεροσκάφος της Air Algerie.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τις εξελίξεις για δολοφονίες που συγκλονίζουν και εγκλήματα που ανατριχιάζουν.