Αντώνης Βαρδής: το άγνωστο θρίλερ της κηδείας και η εμπλοκή της Ρένας Δούρου

Ποιο το άγνωστο θρίλερ σχετικά με την κηδεία του Αντώνη Βαρδή;

Όσες πολιτικές πόρτες και αν χτύπησε η οικογένεια του Αντώνη Βαρδή δεν κατάφεραν να ξεπεράσουν τα πλοκάμια της γραφειοκρατίας για το θέμα της κηδείας.

Ήδη αυτή την στιγμή το ξωκλήσσι κοντά στο Κοιμητήριο της Παιανίας είναι κατάμεστο απο εκατοντάδες κόσμου που θέλουν να πουν το στερνό αντίο στον μεγάλο Αντώνη Βαρδή και να δώσουν ένα στήριγμα στην οικογένεια του. Καταβεβλημμένες εικόνες τα δυο παιδιά του. Η Καλλιστώ και ο Γιάννης.

Συντετριμμένοι άνθρωποι απο την οικογένεια του, όπως ο αδερφός του Χρήστος Δείξιμος ενώ τραγική είναι η φιγούρα της τελευταίας επί σειρά ετών συντρόφου της ζωής του Aντώνη Βαρδή, Φιλοθέης. Οι ώρες που προηγήθηκαν της κηδείας πολύ δύσκολες. Η οικογένεια έδωσε ένα μεγάλο αγώνα για να γίνει πραγματικότητα η τελευταία μεγάλη επιθυμία του Αντώνη Βαρδή και να ταφεί στο χώρο στο εκκλησάκι του σπιτιού του.

Η γραφειοκρατεία στάθηκε εμπόδιο όμως. Οι αρμόδιες υπηρεσίες συμβούλευαν την οικογένεια να γίνει η ταφή κανονικά στο Κοιμητήριο και δυο μήνες μετα να προχωρήσουν σε εκταφή και αφού δυο μέλη της οικογένειας αναγνωρίσουν την σωρό του Αντώνη Βαρδή τότε θα μπορέσουν να την μεταθάψουν στο σημείο που ήθελαν.

Μια διαδικασία που θα ήταν οδυνηρή για όλους και θα έβαζαν σε ταλαιπωρία και την ψυχούλα του δικού τους ανθρώπου. Για πολλές ώρες χτες όλη την μέρα έδωσαν μεγάλη μάχη, χτυπώντας ισχυρές πολιτικές πόρτες. Μέχρι και αυτή του Αντώνη Σαμαρά όπως ακούγεται απο το περιβάλλον του αείμνηστου τραγουδιστή αλλά και της Περιφερειάρχη του Σύριζα Ρένας Δούρου που έδωσε την προσωπική της μάχη να προσπεράσει την γραφειοκρατία αλλά χωρίς αποτέλεσμα.

Καλό ταξίδι Αντώνη Βαρδή!

Διαβάστε το βιογραφικό του Αντώνη Βαρδή, τα συγκινητικά μηνύματα στο twitter για τον Αντώνη Βαρδή, ποιες γυναίκες σημάδεψαν τη ζωή του Αντώνη Βαρδή, ποιο το συγκινητικό αντίο της συντρόφου του Αντώνη Βαρδή, δείτε τα 461 καλύτερα τραγούδια του Αντώνη Βαρδή, πώς αντιμετώπισε ο Γιάννης Βαρδής τον θάνατο του πατέρα του, το ξέσπασμα του διεθυντή του mega για τον θάνατο του Αντώνη Βαρδή, ποια η κατάσταση της κόρης του Αντώνη Βαρδή Καλλιστώς, ποιο το χυδαίο σχόλιο για τον Αντώνη Βαρδή στο facebook και ποια η τελευταία επιθυμία του Αντώνη Βαρδή.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι.