Τροχαίο Πέτρου Ράλλη: φωτογραφία-ντοκουμέντο του φονικού Smart

Δείτε τη φωτογραφία-ντοκουμέντο με το Smart λίγο πριν το μοιραίο τροχαίο στην Πέτρου Ράλλη.

Συγκλονίζει το φωτογραφικό ντοκουμέντο με το smart, λίγα μόλις δευτερόλεπτα πρίν σπείρει το θάνατο στη Πέτρου Ράλλη, έτσι όπως καταγράφτηκε από κάμερα ασφαλείας καταστήματος.

petrou-ralli-trochaio-smartΗ τραγωδία που σημειώθηκε σήμερα συγκλόνισε το πανελλήνιο.

Σύμφωνα με τον μέχρι τώρα τραγικό απολογισμό από το τροχαίο τη ζωή τους έχουν χάσει δυο άτομα, ενώ 3 άνθρωποι είναι τραυματίες και νοσηλεύονται σε σοβαρή κατάσταση στο Γενικό Κρατικό της Νίκαιας.

Θυμίζουμε οτι tο αυτοκίνητο που είχε κατεύθυνση από την Πέτρου Ράλλη προς το Περιστέρι αρχικά «καρφώθηκε» στο περίπτερο. Στο συγκεκριμένο σημείο βρισκόταν η άτυχη γυναίκα η οποία σκοτώθηκε ακαριαία.

Εν συνεχεία παρέσυρε ένα μηχανάκι και κατέληξε επάνω στην στάση του λεωφορείου που βρισκόταν ακριβώς δίπλα. Η τρελή πορεία όμως δεν σταμάτησε εκεί αφού το αυτοκίνητο κατέληξε επάνω σε ένα σταθμευμένο Ι.Χ. προκαλώντας την καραμπόλα.

Οι άνδρες της πυροσβεστικής υπηρεσίας που έφτασαν στο σημείο απεγκλώβισαν τρία άτομα που είχαν παγιδευτεί μέσα στα αυτοκίνητά τους.

Ο οδηγός του Smart κατάφερε αν και τραυματισμένος να βγει από το όχημα και να αναζητήσει βοήθεια. Ο κόσμος που είδε το περιστατικό και συγκεντρώθηκε στο σημείο προσπάθησε να τον λιντσάρει.

Διαβάστε την ανατροπή με το κοριτσάκι στο τροχαίο στην Πέτρου Ράλλη και ποιος ο τραγικός απολογισμός από το τροχαίο στην Πέτρου Ράλλη.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τις εξελίξεις για δολοφονίες που συγκλονίζουν και εγκλήματα που ανατριχιάζουν.