Λήστεψαν και έδειραν την Playmate Έφη Κυριακού. Φωτογραφίες σοκ

Δείτε τις φωτογραφίες της Έφης Κυριακού μετά τον ξυλοδαρμό και την ληστεία.

Οι εικόνες συνιστούν τρανή απόδειξη του εφιάλτη που έζησε πριν από μερικές ώρες η playmate – μοντέλο Έφη Κυριάκου.

Η Έφη Κυριάκου δέχτηκε χθες το βράδυ θρασύτατη επίθεση από δυο άτομα την ώρα που έμπαινε στο αυτοκίνητό της. Τραβώντας την από τα μαλλιά με μπουνιές και κλωτσιές την τράβηξαν έξω από το αυτοκίνητό της και αφού την έσυραν στην άσφαλτο απέσπασαν το πορτοφόλι της, στο οποίο είχε 150 ευρώ.

Η Έφη Κυριάκου σε κατάσταση σοκ επέστρεψε στο σπίτι της επικοινώνησε με τους οικείους της και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου της παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και της έραψαν το ένα χέρι.

Οι εικόνες είναι από τον λαιμό και τα χέρια της με τα σημάδια της επίθεσης να είναι εμφανέστατα με γυμνό μάτι. Μάλιστα μετά από χτύπημα στο πρόσωπο το κορίτσι έχει πρηστεί τόσο στην περιοχή της μύτης αλλά και στα μάγουλα.

Σύμφωνα με πληροφορίες το μοντέλο Έφη Κυριάκου κατέθεσε μήνυση κατά αγνώστων.

Είναι χαρακτηριστικό πώς είναι η δεύτερη επίθεση που δέχεται η Έφη Κυριάκου μέσα σε λίγες μέρες. Η πρώτη ήταν λίγο πριν τα Χριστούγεννα όταν άγνωστοι απέσπασαν το τιμόνι από το αυτοκίνητό της.

Δείτε τις φωτογραφίες της Έφης Κυριακού:

Διαβάστε ποια γνωστή Playmate παράτησε το μόντελινγκ και έγινε πωλήτρια και ποια η playmate που κατεβαίνει στους δρόμους και στις διαδηλώσεις υποστηρίζοντας θερμά τη Χρυσή Αυγή και τις δράσεις της.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι.