Τραγωδία στο Norman Atlantic: Πάνω από 10 νεκροί, πνίγηκαν μεσοπέλαγα. Οργή συγγενών

Πόσοι είναι οι νεκροί από το πλοίο Norman Atlantic; Διαβάστε γιατί βράζουν από οργή οι συγγενείς;

Το θρίλερ της ναυτικής τραγωδίας του Norman Atlantic συνεχίζεται μετά τις νέες ανακοινώσεις των ιταλικών αρχών, που συντονίζουν την επιχείρηση.

Ο υπουργός Μεταφορών της Ιταλίας Μαουρίτσιο Λούπι ανακοίνωσε ότι οι νεκροί από τη ναυτική τραγωδία του Norman Atlantic ανέρχονται σε 8 ενώ δυστυχώς ο αριθμός τους αναμένεται να αυξηθεί πολύ γιατί αυξάνονται οι αγνοούμενοι, ενώ 427 άνθρωποι διασώθηκαν.

Ο Λούπι είπε ότι 427 άνθρωποι, μεταξύ των οποίων και τα 56 μέλη του πληρώματος, μεταφέρθηκαν με ασφάλεια στην ξηρά ή σε άλλα πλοία. Στον κατάλογο των επιβαινόντων περιλαμβάνονταν 478 ονόματα, εκ των οποίων οι 422 επιβάτες, όμως ο υπουργός σημείωσε ότι ο αριθμοί αυτοί θα πρέπει να αντιμετωπίζονται με επιφύλαξη. Πρόκειται για τον τελευταίο επίσημο απολογισμό.

Σύμφωνα με την υπουργό Άμυνας, Ρομπέρτα Πινότι, οι έρευνες στο πλοίο θα συνεχιστούν καθ’ όλη τη διάρκεια της νύχτας.

Πάντως, οι αρχές αλλά και τα σωστικά συνεργεία εξακολουθούν να διασταυρώνουν τις λίστες των ονομάτων των διασωθέντων με αυτές που είχε δώσει η πλοιοκτήτρια εταιρεία και έδειχναν πως 478 επιβαίνοντες (επιβάτες και πλήρωμα) ήταν στο πλοίο.

Αν αυτό ισχύει, μεγαλώνει ο αριθμός των αγνοουμένων του Norman Atlantic.

Σύμφωνα με τα μέσα ενημέρωσης της Ιταλίας, όλοι οι επιβάτες έχουν διασωθεί πλέον από το Norman Atlantic.

Ειδικά συνεργεία ερευνούν όσα σημεία του Norman Atlantic μπορούν να προσεγγίσουν αφού η φωτιά εξακολουθεί να καίει.

Οι αρχές διασταυρώνουν τη λίστα των ονομάτων του Norman Atlantic που είχε δώσει η πλοιοκτήτρια εταιρεία, με τη λίστα των ονομάτων των διασωθέντων για να διαπιστώσουν αν όντως υπάρχουν αγνοούμενοι ή πρόκειται περί κάποιου λάθους.

Ώρες αγωνίας περνούν οι συγγενείς των επιβατών του πλοίου Norman Atlantic που τυλίχθηκε στις φλόγες χθες ανοιχτά της Κέρκυρας.

Οι περισσότεροι έχουν σπάσει τα τηλέφωνα σε κανάλια και αρμόδιες Αρχές ζητώντας πληροφορίες για τα αγαπημένα τους πρόσωπα, καθώς είναι οργισμένοι γιατί δεν υπάρχει καμία ενημέρωση περιμένουν στην άγνοια να μάθουν αν είναι νεκροί ή ζωντανοί.

Διαβάστε γιατί εγκατέλειψαν το Norman Atlantic 150 επιβάτες από Πάτρα και τη λίστα με τα ονόματα των επιβατών του Norman Atlantic.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τις εξελίξεις για δολοφονίες που συγκλονίζουν και εγκλήματα που ανατριχιάζουν.