Γιατί χώρισαν Βρεττός-Αραβανή λίγο πριν τον γάμο

Ο Ηλίας Βρεττός ήταν καλεσμένος στην εκπομπή «Στα καλά καθούμενα» και μίλησε για την Ευαγγελία Αραβανή.

Ο λόγος για την Ευαγγελία Αραβανή και τον Ηλία Βρεττό, οι οποίοι φαίνεται πως αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα στη σχέση τους.

Συγκεκριμένα, στην εκπομπή της η Κατερίνα Καραβάτου αναφέρθηκε στην Ευαγγελία Αραβανή λέγοντας πως τη θεωρεί την ωραιότερη Ελληνίδα και πως χαίρεται πολύ που είναι οι δυο τους ζευγάρι.

Ο Ηλίας Βρεττός πήρε το λόγο και συμφώνησε με την παρουσιάστρια λέγοντας: «Εγώ δεν μπορώ να είμαι αντικειμενικός σε αυτό. Η Ευαγγελία ήταν μία γυναίκα που μου άρεσε πάντα ακόμα και πριν να είμαστε μαζί. Την έβλεπα και τη θαύμαζα. Η εξωτερική εμφάνιση σίγουρα παίζει ρόλο, το πρώτο πράγμα που σε τραβάει σε έναν άνθρωπο είναι αυτό, αυτό όμως που μπορώ να πω με το χέρι στην καρδιά είναι οτι όσο όμορφο είναι αυτό που βλέπετε εσείς άλλο τόσο και ακόμα πιο όμορφο είναι το μέσα της».

Ο Ηλίας Βρεττός στην τηλεοπτική εκπομπή δεν σχολίασε τις φήμες χωρισμού από την Ευαγγελία Αραβανή. Όμως μιλώντας αποκλειστικά στο peoplegreece επιβεβαίωσε τις φήμες. «Με την Ευαγγελία τελειώσαμε. Το θέμα είναι πολύ προσωπικό και δεν υπάρχει κανένας λόγος να μπούμε σε λεπτομέρειες. Να είστε καλά και να έχουμε καλές γιορτές». Να αναφέρθει ότι η Real αποκάλυψε πρώτη τον χωρισμό τους.

Οι πολλές επαγγελματικές υποχρεώσεις και των δυο δημιούργησαν γκρίνιες και καυγάδες… Αυτό όμως που φαίνεται να έφερε την οριστική ρήξη ήταν η άρνηση της παρουσιάστριας, να συνοδεύσει τον αγαπημένο της σε κάποια βραδινή έξοδο. Εκείνος της εξέφρασε τα παράπονα του και όλο αυτό κατέληξε σε έναν μεγάλο καυγά…

Τότε, εκείνη μάζεψε τα πράγματα της κι έφυγε από το σπίτι που συγκατοικούσαν τον τελευταίο καιρό, στην Καλλιθέα και πήγε να μείνει στο πατρικό της, στον Κορυδαλλό.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι πέρασαν χωριστά και τις γιορτές, καθώς σύμφωνα με το star.gr, η Ευαγγελία Αραβανή βρίσκεται στην ιδιαίτερη πατρίδα της, ενώ ο Ηλίας Βρεττός είναι στην Αθήνα.

Ωστόσο, στενοί φίλοι του ζευγαριού θέλουν να πιστεύουν ότι πρόκειται για έναν προσωρινό χωρισμό και ότι οι δυο τους θα είναι σύντομα και πάλι μαζί.

Δείτε την είδηση με το 1 εκ. ευρώ που προσφέρει επιχειρηματίας σε Στικούδη-Αραβανή
και τον σέξι χορό Στικούδη-Αραβανή στο DWTS.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι.