Jennifer Lopez: καταρρέει. “Τίποτα δεν πονάει περισσότερο” [video]

Γιατί έβαλε τα κλάματα η Τζένιφερ Λόπεζ; Τι είναι αυτό που την πονάει ακόμα; Δείτε το βίντεο.

Το live στιγμιότυπο που δείχνει την Τζένιφερ Λόπεζ σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση.

Έχουν περάσει τρία χρόνια από τότε που χώρισε με τον αγαπημένο της Μαρκ Άντονι, και η Τζένιφερ Λόπεζ δείχνει πως ο έρωτάς τους ήταν κάποτε αληθινός. Στην πρεμιέρα του HBO Documentary, «Jennifer Lopez Dance again» η γνωστή τραγουδίστρια αποκάλυψε πως ένας χωρισμός δεν ξεπερνιέται καθόλου εύκολα.

Συγκεκριμένα η Τζένιφερ Λόπεζ είπε: «Τίποτα δεν πονάει τόσο όσο ένα διαζύγιο. Όταν το όνειρο και το παραμύθι γκρεμίζεται, αισθάνεσαι πως έχει αποτύχει. Αισθάνεσαι πως όσο κι αν προσπάθησες δεν μπόρεσες να κάνεις κάτι για να σώσεις τη σχέση. Θυμάμαι πως έπρεπε να εμφανιστώ στη σκηνή και δεν είχα καμία δύναμη να το κάνω. Δεν υπάρχει χειρότερος πόνος από ένα διαζύγιο. Ένιωθα αποτυχημένη».

Όσο για το πώς είναι η σχέση τους μετά το διαζύγιο η Τζένιφερ Λόπεζ παραδέχτηκε: «Υπάρχει ακόμα αγάπη και αυτό είναι πολύ σημαντικό. Χωρίσαμε πολιτισμένα και η σχέση μας είναι ακόμα υγιής. Διαλέξαμε αυτό το ταξίδι και φαίνεται πως μας έκανε καλό. Επιζήσαμε»

Δείτε το βίντεο με την Jennifer Lopez:
https://www.youtube.com/watch?v=mfI_tCLT3is

Διαβάστε τι έγινε και έπεσαν πιστολίδια στα γυρίσματα του βίντεο κλιπ του νέου τραγουδιού της Jennifer Lopez, «Live it Up» και πως φάνηκε το στήθος της Τζένιφερ Λόπεζ στα Όσκαρ 2012.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι.