Tokinima.gr – Επίσημο site κόμματος ΓΑΠ, ποιος βουλευτής έκπληξη στο Κίνημα Δημοκρατών Σοσιαλιστών

Ποιες οι εξελίξεις γύρω από το κόμμα του ΓΑΠ Κίνημα Δημοκρατών Σοσιαλιστών;

Πριν από λίγο ο Θόδωρος Τσίκας παραιτήθηκε από την Κεντρική Επιτροπή του ΠΑΣΟΚ για να προσχωρήσει στο νέο κόμμα του ΓΑΠ, που θα κατέβει στις εκλογές.

Ο Θόδωρος Τσίκας παραιτήθηκε από το ΠΑΣΟΚ δηλώνοντας πως η χώρα χρειάζεται νέο πολιτικό σκηνικό, το οποίο προφανώς βρήκε στην “αγκαλιά” του Κινήματος Δημοκρατών Σοσιαλιστών.

Οι αυτομολήσεις και διαρροές από το ΠΑΣΟΚ προς το Κίνημα Δημοκρατών Σοσιαλιστών φαίνεται πως έχουν προκαλέσει πονοκέφαλο στη Χαριλάου Τρικούπη, η οποία είχε να αντέξει και την πρώτη δημόσια παρουσίαση του νέου κόμματος του ΓΑΠ.

Αφού ολοκληρώθηκε η κατάθεση της ιδρυτικής δήλωσης του νέου κόμματος Κίνημα Δημοκρατών Σοσιαλιστών στην εισαγγελία του Αρείου Πάγου, ανέβηκε στην σελίδα του Γιώργου Παπανδρέου στο Facebook και η νέα σελίδα του νέου φορέα.

Με τη φράση «Πάμε με το Κίνημα! ‪#‎tokinima‬ ‪#‎pame2015‬» η σελίδα φιλοξενεί μια φωτογραφία του Γιώργου Παπανδρέου με το σύνθημα «3 του Γενάρη ΠΑΜΕ» και το σήμα του νέου κόμματος, ένα ρόδο σε κόκκινο φόντο.

Η επίσημη ιστοσελίδα του νέου κόμματος είναι το www.tokinima.gr , η οποία παραμένει ανενεργή.

Υπενθυμίζεται ότι χθες, μετά την ανακοίνωση Παπανδρέου για το νέο κόμμα, κυκλοφόρησαν διάφοροι λογαριασμοί σε Facebook και Twitter που όμως δε επιβεβαιώθηκε ότι εκπροσωπούν το κίνημα.

Μάλιστα, λίγο πριν την επίσημη εμφάνιση του Κινήματος Δημοκρατών Σοσιαλιστών, ο Γιώργος Παπανδρέου θέλησε να στείλει ένα μήνυμα συσπείρωσης μέσω twitter.

Δείτε τη φωτογραφία που ανήρτησε ο ΓΑΠ για το Κίνημα Δημοκρατών Σοσιαλιστών:
tokinima.gr

Διαβάστε ποιο το σήμα του κόμματος Κίνημα Δημοκρατών Σοσιαλιστών και ποιοι οι υποψήφιοι στο κόμμα Παπανδρέου.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τι λένε οι τελευταίες δημοσκοπήσεις για τις Εκλογές.