Πώς η Αγγελοπούλου “σκάβει” τον λάκο του Τσίπρα

Πώς η Αγγελοπούλου “σκάβει” τον λάκο του Τσίπρα;

Η Γιάννα Αγγελοπούλου δεν το βάζει κάτω με τον Αλέξη Τσίπρα. Αυτό που δεν έκανε για τον Καραμανλή και τον Παπανδρέου, ούτε και για τον Σαμαρά, η κυρία Αγγελοπούλου το ξανακάνει για τον Τσίπρα.

Με χαρτί και καλαμάρι, όχι μονάχα με το στόμα, η δισεκατομμυριούχος και σαν οικογένεια και σαν προσωπική περιουσία Γιάννα Αγγελοπούλου κάλεσε τους ηγέτες της Ευρώπης να βοηθήσουν την Ελλάδα του Τσίπρα. Τον νέο πρωθυπουργό της Ελλάδος. “Δώστε μια ευκαιρία στην Ελλάδα!” προτρέπει τους δυνατούς της Δύσης η Αγγελοπούλου.

Οι πολιτικοί ηγέτες στους οποίους απευθύνεται η Αγγελοπούλου, δεν είναι βασιλείς και ηγεμόνες κληρονομικοί, αλλά εκλεγμένοι λαών. Εκπροσωπούν οικονομικά συμφέροντα και κοινωνίες χωρών με δημοκρατικό πολίτευμα.

Πέρα απ’ αυτό. Οι συγκεκριμένοι εκπρόσωποι του καπιταλιστικού κεφαλαίου που αυτόκλητα αβαντάρουν την αριστερή κυβέρνηση του Τσίπρα, στην πραγματικότητα του ανοίγουν το λάκο. Φόρα παρτίδα.

Το κακό σενάριο. Έστω ότι με Τσίπρα η Ελλάδα μπαίνει πιο βαθειά στο λάκο. Που σημαίνει ότι η κυβέρνηση Τσίπρα δεν έχει δικαιολογίες για να εφαρμόσει αποτελεσματικά το πρόγραμμά της.

Διαβάστε τι είπε η Αγγελοπούλου για τον Τσίπρα και τι απαντά έξαλλη η Λάτση για Τσίπρα-Αγγελοπούλου.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τι λένε οι τελευταίες δημοσκοπήσεις για τις Εκλογές.