Ο γιος του Κονιτόπουλου στο The Voice: Πέρασε ή όχι, τι είπε ο πατέρας του [video]

Ο Βαγγέλης Κονιτόπουλος συνόδευσε τον γιο του στο πρώτο blind audition του The Voice 2.

Ο νεαρός τραγουδιστής Κονιτόπουλος δεν επέλεξε νησιώτικο κομμάτι αλλά το «Θέλω να με νιώσεις» του Νίκου Βέρτη.

Οι coaches στο The Voice δεν πάτησαν το κουμπί ενώ τον συμβούλεψαν την επόμενη φορά να ερμηνεύσει κάτι νησιώτικο. Ο Βαγγέλης Κονιτόπουλος στενοχωρήθηκε αρκετά βλέποντας την εξέλιξη της βραδιάς από τα backstage.

Όταν ο Γιώργος Λιάγκας ρώτησε τον Βαγγέλη Κονιτόπουλο γιατί ο γιος του δεν επέλεξε κάποιο νησιώτικο κομμάτι είπε: «Αυτός είναι ο δικός του αγώνας και η δική του καριέρα, ποτέ δεν θα του έλεγα να τραγουδήσει αυτό ή το άλλο, αυτό που του αρέσει. Εφόσον μου δίνεις την ευκαιρία θα το πω. Στην εκπομπή σου πόσες φορές έρχονται λαϊκοί τραγουδιστές και πόσοι νησιώτες;». «Λαϊκοί έρχονται», του είπε ο παρουσιαστής. «Είδες λοιπόν είναι μια προσπάθεια να μη περιθωριοποιηθεί όπως εγώ. Ναι μεν έχω τραγουδήσει νησιώτικα και έχω κάνει ότι έχω κάνει αλλά αυτή τη στιγμή δεν βγαίνουμε πουθενά, δεν μας παίζει κανένα ραδιόφωνο. Με αυτή τη σκέψη θέλησε ο Γιάννης να πει λαϊκό».

Είναι η 8η γενιά των Κονιτοπουλέων, με μπαμπά τον Βαγγέλη Κονιτόπουλο που τον στηρίζει πάντα στις επιλογές του. Έχει έναν προσωπικό δίσκο και 2 με τον αδελφό του ενώ έχει συνεργαστεί με την Πίτσα Παπαδοπούλου και τον Θέμη Αδαμαντίδη. Το πρώτο του κομμάτι το σύνθεσε σε ηλικία 18 ετών. Σήμερα είναι 25 ετών και θέλησε να δοκιμάσει τις δυνάμεις του στα blind auditions του «The Voice 2».

Δείτε το βίντεο με τον γιο του Βαγγέλη Κονιτόπουλου στο The Voice:

Δείτε ποιος είναι ο Άκης Παναγιωτίδης που κατάφερε να συγκλονίσει και τους τέσσερις coaches στο The Voice και πώς μεταμορφώθηκε η Αρετή Κοσμίδου ξανθιά.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι.