Απίστευτο: Αγνώριστη η Uma Thurman από τις πλαστικές. Δείτε πώς έγινε [φωτο]

Πώς έγινε η πασίγνωστη ηθοποιός του Χόλιγουντ Uma Thurman μετά τις πλαστικές;

Καθημερινά πέφτουν στα χέρια μας φωτογραφίες των αγαπημένων μας celebrities από τις εξόδους τους. Άλλες μας εντυπωσιάζουν με τη φρεσκάδα τους και άλλες με τις… αλλαγές τους. Το τελευταίο βέβαια συμβαίνει κάπως πιο συχνά, γιατί οι περισσότερες ως γνωστόν πίνουν νερό στο όνομα των πλαστικών επεμβάσεων.

Άλλο ένα παράδειγμα που επιβεβαιώνει την παραπάνω σκέψη είναι και η Uma Thurman, καθώς εμφανίστηκε σε πάρτι για την ταινία «The Slap» και ξάφνιασε άπαντες.

Κανείς δεν αμφιβάλλει, πως η 44χρονη ηθοποιός ήταν άκρως εντυπωσιακή και το make up της λαμπερό, αλλά κοιτάζοντάς κανείς την Uma Thurman προσέχει τα λίγο… διαφορετικά μάτια και ζυγωματικά της και το πλέον άκαμπτο χαμόγελο.

Όπως θα δείτε και στις ακόλουθες φωτογραφίες, που κάνουν το γύρο του διαδικτύου, η Uma Thurman δε μοιάζει στην ηθοποιό που όλοι γνωρίσαμε…

Μάλιστα, οι δημοσιογράφοι των blogs άρχισαν να συγκρίνουν τη θεαματική της αλλαγή στην εμφάνισή της με εκείνη της Renee Zellweger που έχει μεταμορφωθεί. Η παρομοίωσή της με πλαστική κούκλα είναι η πλέον κατάλληλη.

Δείτε τις φωτογραφίες με την απίστευτη αλλαγή της Uma Thurman:

Διαβάστε την απίστευτη μεταμόρφωση της Στέλλας Γεωργιάδου από τις πλαστικές και τι είπε ο Φουστάνος για τις πλαστικές τις Θεοδωρίδου.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι.