Πέθανε η 21χρονη κόρη της Whitney Houston. Τραγική σύμπτωση

Την τελευταία της πνοή σε ηλικία 21 χρόνων άφησε η κόρη της Whitney Houston, Bobbi Kristina Brown.

Σύμφωνα με την Daily Mail, οι γιατροί έβγαλαν την κόρη της Whitney Houston από την μηχανική υποστήριξη πέντε μέρες μετά τη μεταφορά της στο νοσοκομείο σε κρίσιμη κατάσταση. Οι γιατροί έκριναν πως μόνο από θαύμα θα μπορούσε να βελτιωθεί η κατάσταση της υγείας της.

Συντετριμμένος είναι σύμφωνα με το δημοσίευμα ο πατέρας της, Bobby Brown, ο οποίος σήμερα είχε τα γενέθλιά του.

Η Bobbi Kristina Brown βρέθηκε αναίσθητη στην μπανιέρα του σπιτιού της στη Τζόρτζια και οι γιατροί του νοσοκομείου την έβαλαν σε τεχνητό κώμα για να σταματήσουν το οίδημα στον εγκέφαλο της. Πέντε μέρες αργότερα κυκλοφόρησε η είδηση πως η 21χρονη είναι πια “εγκεφαλικά νεκρή”. Συγκεκριμένα, η Daily Mail δημοσίευσε ότι η 21χρονη Bobbi Kristina Brown έφυγε από τη ζωή καθώς οι γιατροί την αποσυνέδεσαν από τη μηχανική υποστήριξη. «Η πρίζα τραβήχτηκε», έγραψε χαρακτηριστικά η βρετανική εφημερίδα.

whitney-houston-koriΤο δημοσίευμα της Daily Mail δεν έχει διαψευθεί ούτε επιβεβαιωθεί από το νοσοκομείο ή την οικογένεια της 21χρονης. Διαβάστε το επίμαχο δημοσίευμα για τον θάνατο της κόρης της Γουίτνει Χιούστον κάνοντας κλικ δεξιά:

Τραγική σύμπτωση αποτελεί οτι η κόρη της Γουίτνεϊ Χιούστον βρέθηκε αναίσθητη στην μπανιέρα του σπιτιού της, όπως ακριβώς και η άτυχη μητέρα της, από το σύζυγό της Νικ Γκόρντον.

Η 21χρονη Μπόμπι Κριστίνα Μπράουν ήταν σε κώμα και ανέπνεε με μηχανική υποστήριξη. Δυστυχώς η λειτουργία του εγκεφάλου της ήταν περιορισμένη, καθιστώντας την κατάστασή της ακόμα πιο κρίσιμη. Ο πατέρας της Μπόμπι Μπράουν ζήτησε από τα μέσα να χειριστούν το ζήτημα με διακριτικότητα. «Δώστε στην κόρη μου την αγάπη και το σεβασμό που έχει ανάγκη» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Μυστήριο επικρατεί για τα πραγματικά αίτια του θανάτου της κόρης της Whitney Houston η οποία νοσηλευόταν σε κώμα.

Σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές που δημοσιεύονται σε ξένα μέσα, στο σπίτι της κόρης της Whitney Houston βρέθηκε πληθώρα υπνωτικών και ναρκωτικών. Όπως είναι γνωστό, τόσο η μητέρα όσο και ο πατέρας της Bobbi Kristina Brown είχαν μπλέξει με ναρκωτικά και κοκαΐνη και όπως φαίνεται, ούτε η κόρη μπόρεσε να ξεφύγει από την “κατάρα” της οικογένειας.

Διαβάστε την αιτία θανάτου της Whitney Houston και δείτε τη φωτογραφία σοκ και από τι έδειξαν οι τοξικολογικές εξετάσεις οτι πέθανε η Whitney Houston.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε από ποιες σοβαρές ασθένειες πάσχουν οι διάσημοι στην Ελλάδα και τον κόσμο.