Γιακουμάκης – εξελίξεις: Γιατί σε κατ’οίκον περιορισμό οι Κρητικοί “νταήδες” της Γαλακτοκομικής

Γιατί σε κατ’ οίκον περιορισμό οι Κρητικοί “νταήδες” της Γαλακτοκομικής που είχαν κάνει κόλαση τη ζωή του Βαγγέλη Γιακουμάκη;

Να παραμείνουν στη Σχολή τους και να μην απομακρυνθούν από τα Γιάννενα ζήτησαν από τους Κρητικούς συμφοιτητές του Βαγγέλη Γιακουμάκη οι Αρχές.

Οι Κρητικοί που αποτελούσαν τον “σκληρό πυρήνα” της Γαλακτοκομικής Σχολής τέθηκαν σε κατ’ οίκον περιορισμό καθώς οι καταθέσεις συνεχίζονται με αμείωτο ρυθμό.

Οι επικεφαλής των ερευνών έχουν εξετάσει λεπτό προς λεπτό το βίντεο που παρουσιάζει τον άτυχο Βαγγέλη Γιακουμάκη – που σήμερα θα γινόταν 21 ετών – μαζί με άλλους σπουδαστές μέσα σε ένα δωμάτιο της Σχολής, ώστε να διαπιστώσουν εάν κάποιοι τον απειλούσαν με το περιεχόμενο του dvd.

Οι αστυνομικοί αναμένεται να καλέσουν για κατάθεση όλους όσοι εμφανίζονται σε αυτό το βίντεο, Κρητικούς και μη, ενώ και η μητέρα του Βαγγέλη Γιακουμάκη αναμένεται να δώσει νέα κατάθεση.

Ο δικηγόρος της οικογένειας Γιακουμάκη δήλωσε πως η υπόθεση δεν πρόκειται να κλείσει τόσο γρήγορα, ενώ τόνισε πως δεν αποκλείεται σύντομα να ασκηθούν ποινικές διώξεις.

Διαβάστε ποιο «παρεάκι» Κρητικών εντοπίζει η Αστυνομία ως ηθικούς αυτουργούς για την αυτοκτονία του Βαγγέλη Γιακουμάκη και ποιος δεν αποκλείει τη δολοφονία του Βαγγέλη Γιακουμάκη.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τις εξελίξεις για δολοφονίες που συγκλονίζουν και εγκλήματα που ανατριχιάζουν.