“Γιάνη, σ’αγαπάμε”: Απίστευτη επίθεση… λατρείας στον Βαρουφάκη [φωτο, video]

Πώς δέχτηκε επίθεση… λατρείας αυτή τη φορά ο Γιάνης Βαρουφάκης;

Πρωτοφανείς σκηνές εκτυλίσσονται στη συγκέντρωση για την Πρωτομαγιά, με δεκάδες κάμερες, δημοσιογράφους και συγκεντρωμένους να πέφτουν κυριολεκτικά πάνω στον Γιάνη Βαρουφάκη.

Αποδέκτης ιδιαίτερης συμπάθειας έγινε ο Γιάνης Βαρουφάκης από πολίτες στην πλατεία Κλαυθμώνος όπου βρέθηκε, με αφορμή την εργατική πρωτομαγιά.

Ο υπουργός Οικονομικών εμφανίστηκε με ένα κόκκινο γαρίφαλο στο σακάκι, ενώ μόλις οι κάμερες και οι δημοσιογράφοι αντιλήφθηκαν την παρουσία του κυριολεκτικά έπεσαν πάνω του για μια δήλωση και μια φωτογραφία.

Ο Γιάνης Βαρουφάκης, αν και αρνήθηκε να κάνει δηλώσεις, έκλεψε όλα τα φώτα. Επί δεκαπέντε λεπτά τον περικύκλωσαν δημοσιογράφοι και δεκάδες κάμερες και περπατούσαν μαζί του.

Ταυτόχρονα, συγκεντρωμένοι τον πλησίαζαν για τον συγχαρούν, του έσφιγγαν το χέρι, ενώ κάποιες γυναίκες του φώναζαν «Γιάνη, σ’ αγαπάμε». Στη συνέχεια κάποιος του έδωσε ένα κόκκινο γαρίφαλο και το έβαλε στο πέτο του… δερμάτινου μπουφάν του.

Τα social media πήραν φυσικά φωτιά, ενώ όσοι βρέθηκαν εκεί περιγράφουν σκηνές υποδοχής rock star.

Δείτε φωτογραφίες και βίντεο από τις εκδηλώσεις λατρείας στον Γιάνη Βαρουφάκη:

https://youtu.be/49xfrZ4IMx8

Δείτε το βίντεο ντοκουμέντο με την επίθεση στον Βαρουφάκη στα Εξάρχεια και τι είπε ο Γιάνης Βαρουφάκης για την αυτοθυσία της Δανάης Στράτου.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τι λένε οι τελευταίες δημοσκοπήσεις για τις Εκλογές.