Εκλογές 2015 Έξιτ πολ: Ανατροπές και εκπλήξεις στο πρώτο κύμα exit poll

Έφτασαν οι πρώτες μετρήσεις των Exit Poll για τα αποτελέσματα στις εκλογές 2015, αλλά η απαγόρευση δεν επιτρέπει τη δημοσίευση τους.

Το πρώτο κύμα των πρωινών Exit Poll Εκλογές 2015 φαίνεται πως κρύβει ιδιαίτερες εκπλήξεις, με δημοσιεύματα να δίνουν τις πρώτες εκτιμήσεις.

Ανησυχητική είναι μέχρι αυτή την ώρα και η αποχή που αναμένεται να φτάσει σε επίπεδα ρεκόρ, ενώ όλα δείχνουν ότι οι αναποφάσιστοι θα κρίνουν το αποτέλεσμα των εκλογών 2015.

Σύμφωνα με το newsbomb.gr, οι ανατροπές και οι εκπλήξεις αφορούν περισσότερο τα μικρά κόμματα, όπου άλλα έδειχναν οι προεκλογικές δημοσκοπήσεις για τα ποσοστά τους και άλλα αναμένονται από τις κάλπες των Exit Poll.

Αν και η δημοσιοποίηση των αριθμών είναι απαγορευτική, ωστόσο αξίζει να σημειωθεί ότι θα δοθούν και ομηρικές μάχες για τα κόμματα που είναι στο όριο για να μπουν στη Βουλή.

Το πρώτο κύμα των Exit Polls έχει σταθμιστεί αλλά είναι αρκετά μικρό σε σχέση με το παρελθόν λόγω της απροθυμίας των πολιτών να συμμετέχουν στις έρευνες.

Βεβαίως σε όλα τα παραπάνω πρέπει να υπάρχει επιφύλαξη για το αποτέλεσμα, αφού ένα μεγάλο μέρος του εκλογικού σώματος άλλα ψηφίζει και άλλα λέει όταν βγαίνει από το παραβάν.

Επίσης χρειάζεται υπομονή αφού απομένουν ακόμα αρκετές ώρες για να κλείσουν οι κάλπες των εκλογών 2015.

Διαβάστε αναλυτικά τα αποτελέσματα στις Εκλογές 2015, τις πρώτες εκτιμήσεις για την αποχή στις εκλογές 2015 και τις τελικές δημοσκοπήσεις για τις Εκλογές 2015.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τι λένε οι τελευταίες δημοσκοπήσεις για τις Εκλογές.