Δύσκολες ώρες για τον Γρηγόρη Βαλτινό: “Έχω καταστραφεί…”

Ποιες οι δύσκολες ώρες για τον Γρηγόρη Βαλτινό;

Μπορεί να φαίνεται πάντα αισιόδοξος, κεφάτος και λαμπερός,μπορεί οι παραστάσεις του να είναι διαρκώς sold out, όμως έχει και αυτός πληγεί από την κρίση.

Ο λόγος για τον Γρηγόρη Βαλτινό που μιλώντας στο περιοδικό You μας ξάφνιασε με τη δήλωσή του πως έχει φτάσει σε οικονομικό αδιέξοδο.

Ακόμα κι αν το κοινό έχει μία συγκεκριμένη εντύπωση για τη ζωή των ανθρώπων της σόουμπιζ, τα τελευταία χρόνια καταρρέει η λάμψη και η αίσθηση που υπήρχε για άφθονο χρήμα στις τσέπες τους.

Τώρα είναι η σειρά του Γρηγόρη Βαλτινού να «σπάσει» την εικόνα που υπάρχει για εκείνον, τη ζωή του και τους τραπεζικούς του λογαριασμούς. Μιλώντας στο You, απάντησε ειλικρινά στην ερώτηση «Έχετε οδηγηθεί σε οικονομικό αδιέξοδο;», λέγοντας: «Έχω χάσει πολλά χρήματα, είμαι “μέσα”, ειδικά τα τελευταία πέντε χρόνια».

Ποια είναι όμως, η κατάστασή του; «Θα έπρεπε να έχω στην άκρη 80.000 ευρώ και δεν έχω. Δηλαδή αν αύριο συμβεί κάτι και δεν δουλέψω ή δεν πάει καλά το θέατρο, καταστράφηκα. Δεν έχω αποθεματικό για να στηρίξω την επιχείρησή μου».

Διαβάστε γιατί λιποθύμησε στο πλατό η Τατιάνα Στεφανίδου και ποιες οι δύσκολες ώρες της Μαίρης Χρονοπούλου.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι.